Здравейте!

Не знам как да започна дори,но...Случвало ми се е няколко пъти..примерно видях едно момиче симпатично/стройно/красиво на едни Общи Лекции с други курсове в университета, почти през цялата лекция към нея гледах щото знам ли нещо ме вплени. И така свърши лекцията викам си това момиче няма смисъл непозната сигурно повече няма да я видя пак и не я мислих много много..

На другия ден трябваше нещо по работа да излезна и преди да тръгна се сетих за същото момиче просто ми изникна в съзнанието..и тръгнах навън и на един светофар пресичам и ХОП разминавам се с въпросното момиче..
(Града изобщо не е малък 80 000човека г.д.)

На следващия ден отивам на Фитнес 7-8 часа вечерта и тренирам си и нещо пак се сетих за това момиче, приключих тренировката и излизам от фитнеса и тръгвам към квартирата ми и БАММ Пак се разминавам със същото Момиче :Х ВИкам ай сиктир...

Пък на другата седмица трябваше да ходя до едно приятелче и маршрута ми минаваше през Горния Светофар и преди това си сетих,че там видях въпросното момиче.. И тръгвам и на светофара ме хвана червено и чакам за да пресеча и си зяпам нещо в телефона, заключвам телефона, поглеждам на (ляво/дясно за коли) дясно и до мен стои ПАК СЪЩОТО МОМИЧЕ, На СЪЩОТО МЯСТО КАТО ПРЕДИ СЕДМИЦА :Х

СПОРЕД ВАС ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е???

Е наскоро(миналата седмица) ми отново ми се случи само,че с друго момиче(преди учихме в едно училище,тя една година по-малка, но всеки тръгна а в една гимназия,а в друга и не съм я виждал с години) и Случайно я засичам,доста променена, красива, на другия ден пак я виждам, на третия ден пак я виждам, на четвъртия пак и то всеки път на абосолютно различни места.

И всеки ден преди да съм я видял съм се замислял нещо за нея

?!?!???!??