Здравейте!
Искам да ви разкажа за моята история. Имам връзка от 5 години и двамата сме на 19 г. Все пак 5 г не са малко имали сме пречки помежду ни ,но сме се справяли с тях.Но сега сякаш е по сложно.В момента сме на 2000 км. Той е в България,а съм в Холандия. Дойдох на гости при братовчедка ми за 1 месец. Преди да замина обсъдих го с него да тръгна ли или ще е много трудно,но той каза да отида да видя малко свят.Послушах го и тръгнах. Разбрахме се ,че ще се чуваме постоянно по скайп. Да така беше в началото идеално си беше чувахме се често. Докато не дойде един момент спря да влиза. А аз нямах никаква връзка с него къде е ,какво прави, и защо не влиза и нямаше как да намеря отговор. И дойде период в който започна всеки ден да ме лъже за дребни неща. Правех се че му вярвам..мислех тези неща да ги обсъдя с него като се прибера в България ... Като например как е възможно всяка вечер по едно и също време интернета да му спира..друга е причината...За момент си помислих,че това са просто малки пречки заради голямото разстояние... Аз преди 5 г като тръгнах с него беше всичко нормално,но след 1г и половина ние бяхме се разделили за 3 месеца и за тези 3 месеца той беше започнал тревата и шмъркането.. и ми трябваше много усилия за да го спра от тези неща...просто сега от време на време малко пуши,но много рядко. А там е проблема,че тази вечер реших да пиша на негов приятел да му се обади,ако може и да му каже,че го чакам. На приятеля му думите му бяха няма смисъл да му звъня той от 1 месец не ми дига телефона,че е забравил неговите приятели,че отново дружи с предишните хора от който го отървах. Това значи че пак е започнал всичко отначало. И много се страхувам защото ме лъже по тая причина ..той постояно е с тях..Крие от мен.. а това ме боли ,боли ме също че всичко това започва да се повтаря...И така този негов приятел го в виждал с очите си колко зле е бил..боли ме много искам това всичко да се промени.. И по този начин аз загубих всякакво доверие..не му вярвам ... а искам...Можете ли да ми помогнете..страх ме е да не го загубя ,а не искам да е такъв боклук...какво мога да направя... Не искам да загубя 5 годишна връзка заради тези боклуци .. Моля за помощ!!!