.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Спада му

MartinaAtanasova
    Guest

Спада му

Здравейте, имам нов приятел с който сме заедно от 1 месец, правихме 5 опита за секс, но всеки път когато е в мен и му спада, по време на играта му е твърд и като сложи презерватива и като минат 3 4 мин докато е в мен и му омеква, пробвахме с 3 4 различни вида презервативи, не става. Той казва че с никоя друга не му се е случвало и казва,че не се притеснява и не знае защо е така. Понякога като му спадне и като му го погаля малко пак се вдига и продължаме и свършваме, но някой път просто пада нацяло и до там. Дайте ми някакъв съвет и 2мата сме на по 20 години.

Вероятно се притеснява. Ако има много натоварен режим, примерно не спи, работи много, може и от това да е. Пробвайте с други методи за контрацепция вместо презервативите.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

MartinaAtanasova
    Guest
    Проблема е, че аз съм малко по дръпната и сякаш 1 месец връзка ми е рано за без презерватив.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Нищо чудно проблема да е заради гумата ... А теб никой не те кара да не се пазиш Може просто да пиеш противозачатъчни, например.
    Замисли се дали не правиш нещо, което може да не му харесва. Дали сменяте достатъчно пози (все пак на кой няма да му мине кефа ако прави секс само в 1-2 пози).
    Разбира се, нищо чудно е причината да е другаде - умора, стрес, притеснение ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Ако проблема му беше заради презерватива, щеше и с някоя друга да му се е случвало, все някога. Противозачатъчните не предпазват от ППБ, а и съм съгласна, че за 1 месец наистина е рано да прибегне до такава крачка.
    Пози, така като чета нямат как да сменят, след като като проникне и му спада. А и в началото на връзката и 1 поза не би трябвало да е омръзнала.

Иначе другите възможни причини наистина не са малко. Но не можем да гадаем коя от всички е. Според мен най-добре пробвай да бъдеш максимално страстна и раздаваща се. Не му напомняй, че не се е получило няколко пъти, защото ако прекалено много говориш с него за това, може и да не му се получи скоро.

като вземе да спада продължавате с малко свирки и после пак

MartinaAtanasova
    Guest
    не мисля, че за 1 месец връзка трябва да му правя свирки, обичам го просто не искам да му позволявам всичко още отначало

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Проблемът е открит.

Повече от фен Аватара на Little Monster
    Аз имах същия проблем с моят сегашен приятел в началото на връзката ни.
    Проблема се разбра, че е от това, че приятелят ми се превъзбуждаше прекалено много и се притесняваше, как ще се представи в леглото.
    Всичко е на психическа основа, ще се оправи.
    Седни и поговори с него за това. Кажи му, че няма причина за притеснения, и че е нещо нормално.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Движи се повече докато го правите. Ако стоиш като дърво е нормално да му спадне. Все пак не на всеки му доставя удоволствие да прави секс с неодушевен предмет.

MartinaAtanasova
    Guest
    Движа се пробвах и аз отгоре и няколко други пози, не съм легнала и да чакам, той ми повтаря че не се притеснява и не знае защо така става, има ли шанс секса с презерватив да не му доставя удоволствие вече

Мега фен Аватара на baby_baby
    Може да е от притеснението просто се отпуснете и не го мислете толкова

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от MartinaAtanasova Виж мнението
    Движа се пробвах и аз отгоре и няколко други пози, не съм легнала и да чакам, той ми повтаря че не се притеснява и не знае защо така става, има ли шанс секса с презерватив да не му доставя удоволствие вече
    Разбира се, че може секса с гума да не му доставя достатъчно удоволствие.
    А той използвал ли е презерватив при предишни връзки? Как е било тогава?
    Относно позите - може да са заедно от месец, но не всяко момче обича да е отгоре. Имам познати, с които сме коментирали точно това, че не харесват да започват секс в мисионерска. Един вид искат да усетят инициатива от момичето и т.н.
    Авторке, отделяйте повече време на любовната игра, което не означава задължително "прави му свирки"
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на Rabalka
    Аз мисла пък че не го кефиш

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Опитай се да го целуваш,да го докосваш повече по време на секс а не като влезне в теб и да стоиш като дърво ,ако го докосваш нежно,говориш му и го целуваш докато е в теб не мисля че би му спаднал ;д

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си