.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Exclamation Объркан съм

Здравейте.Аз съм момче на 13г.Нормално ли е за възрастта ми да не знам какъв съм гей ли съм би ли съм нормален ли съм защото много обичам момичетата но понякога се възбуждам от момчета

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Нормално е. В началото на пубертета си, хормоните ти бушуват на 110% и така. Спокойно, ще ти мине
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Голям фен Аватара на Dusty
    +1. Все още не си напълно съзрял, ти си в началото на пубертета. Нормално е да се възбуждаш често, незвисимо от пола на хората, които виждаш. Като станеш на 17-18 години, вече ще бъдеш наясно със сексуалната си ориентация

Повече от фен Аватара на Тодор
    Подкрепям горните мнения !!!

Повече от фен Аватара на Little Monster
    Възбуждай се от каквото поискаш на тази възраст, само МОЛЯ ТЕ, не ставай гей и ти!

Мега фен Аватара на RapExotic
    Не е нормално. Промили са ти мозъка със съвременна западна к0лтура ..

Интересно ми е, всички ли, които написаха, че е нормално, са минавали през такава фаза, да не знаят на кой бряг са и какво им харесва?

Привет, foxerabg!

Нормално е да се възбуждаш постоянно - къде покрай хората около теб, къде покрай мисли, къде просто ей така.

Всичко е в мислите, съзнанието и подсъзнанието - там се крие истината. Склониш ли да опиташ, вероятно ще разбереш. Имаш ли някакъв сексуален опит до момента?

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Интересно ми е, всички ли, които написаха, че е нормално, са минавали през такава фаза, да не знаят на кой бряг са и какво им харесва?
    Привет, HollyGolightly!

Точно това щях да напиша - когато аз бях на 13, не съм минавал през подобна фаза да нямам ясна представа дали наистина си падам по момичета или не.

Поздрави,
    А.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Нормално е

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Аз лично не съм, но се сещам за поне 9-10 човека, които докато бяхме по-малки са преминали през описаното от автора. Към момента, 10 години по-късно, само 2 момичета (и нито едно момче) от тях останаха с по-различна сексуалност.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си