.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Ами по принцип аз бих могла да се абстрахирам, но в една огромна част от случаите не намирам смисъл и не искам.

Благодаря много, но ще погледна местата някой друг път, че ми вързаха тенекия, бих казал цял контейнер, но не се оплаквам! :/

Мега фен Аватара на draid
    Че мен ако ми вържат тенекия няма да има изобщо следващ път.

Цитирай Първоначално написано от mru Виж мнението

"Аrt Hostel" - супер атмосфера, приятна градина но винаги там има много хора (или само аз нямам късмет)
    Арт Хостел съвсем не ми е подходящо за първа среща.

Аз се сещам за Bookies, защото ми е любимо. Малко, уютно, много приятно местенце. https://www.facebook.com/pages/The-B...76209842433367

Намира се до 22 СОУ, НДК, в една малка уличка.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Апартамента - не знаех, че все още съществува, но едно време (преди може би 10 години) беше много успешно за първи срещи

Арт Хостел - веднъж съм ходил преди около година, бяха организирали вечер за "четене" и не ми се стори подходящо за подобно начинание

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от Mindhack Виж мнението
    Апартамента - не знаех, че все още съществува, но едно време (преди може би 10 години) беше много успешно за първи срещи

Арт Хостел - веднъж съм ходил преди около година, бяха организирали вечер за "четене" и не ми се стори подходящо за подобно начинание
    В Апартамента не съм стъпвал последните 3-4г, но мисля че още си работи.

Работи още,освен ако не е закрито последните седмици

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Апартаментът е ок, последно бях там преди няколко месеца. На мен ми харесват The Corner, Elidis и много други. Ако ти харесват пиано баровете, Sinatra е отличен. В Студентски също има попадения, просто трябва да знаеш къде да потърсиш. Любимото ми местенце е Наргилето. Ако търсиш класно място, което да е като нощен бар- The Angels в Шератон е мястото.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си