- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лесбийка съм, но правих секс с мъж. Може ли да се получи нещо между нас?
Разкрепостена съм много.От ученичка гледах момичетата от класа ми. След това гледах и голи снимки на жени и ми харесваха много. Намерих си приятелка в края на 12 клас. С нея правих секс за първи път. След няколко месеца тя ме заряза заради мъж. Тя ме лиза и това много ми хареса. Сега се запознах с едно момче, когато бях на дискотека. То беше нахално и след като му казах, че не си падам по момчета. Размених контакти с него. Изпрати ми снимка на която е облечен, като момиче. Определено ми хареса, как изглежда. Казах му, че е красив, като момиче. След това той се самопокани. Каза ми, че ще ми сготви вкусна манджа. Преди това му писах, че съм гладна. Пристигна в нас облечен, като момиче. Много вкусна мусака сготви и аз му налетях. Напомни ми за предишната ми приятелка, която готвеше вкусно. Той прави секс с мен. Лижеше ме много добре и ми вкара пениса си във вагината ми. Такъв оргазъм отдавна не бях изпитвала. Може ли да съм бисексулна? Да му дам ли шанс за връзка?
би или хомо...това са само временни неща!!! Дерзай !!! За да кажеш един ден с гордост "Щом съм го направила ,значи съм го искала!!!
https://www.youtube.com/watch?v=Sz3r3UJdCcU
На мене не ми звучи истинско това, което си написала.....
Тамън да се окаже, че си нормална.. Ама не, ти отново ще решиш, че си бисексуална..
Щом мусаката и сексът са добри, дай шанс на момчето, може пък да се получи нещо хубаво между вас
ДО ЮЖНИЯ ПОЛЮС ХОДИХ, ПАК НАВСЯКЪДЕ ВИЖДАХ ТЕ, ДЕЦАТА НА ТЕБ СИ КРЪСТИХ, ДРУГО ПОВЕЧЕ НЕ ПИТАЙ!