Споделяме си постоянно. Преди, когато не изпитвах нищо към него ми споделяше за момичето, което харесваше тогава, но приключиха взаимоотношенията си. Седмица след това се видяхме за по-дълго време. Бяхме три, четири дни нон стоп заедно. Тогава започна всичко.. прегръдки, шеги, закачки, дразнене, щипане, хапане... Всичко вървеше като по вода, докато не видях един статус, на който пише, че е влюбен в някое момиче. Подхванах темата доста деликатно и приятелски и се пошегувах коя толкова много харесва, попитах го дали не е същото момиче, а той ми отговори, че бил изгубил бас и затова го написах. Успокоих се за кратко време, докато не разбрах, че има ask. Помислих си, че може да има нещо интересно, което не знам за него. Отворих страницата и прочетох, че си харесвал момиче с буква, далеч от моята. Разгледах приятелите му. Потърсих момичето с буквата и попаднах на една от най-добрите ми приятелки. Не ми беше направило впечатление преди, но той и харесваше всеки статус, пишеше и всеки ден.. Не знам как още тогава не усетих нещо.. Мисля, че най - правилното решение е да се отдалеча от него, но не мога ей така от рас да му кажа.. не искам повече да си общуваме, или пък да като го видя да се подминаваме. Всеки ден го виждам и всичко това ме убива..