Имам приятел, заедно сме от 1 година и първия ми път е с него.Понякога това мисля, че беше грешка.Преди 2 години той имаше приятелка, с която за жалост израснах.Въпроса беше в това, че той я биеше, не и даваше да излиза с приятелки и да ходи на училище. Проблема ми е в това, че ме е страх да не стане и така с мен. Окей да не ми даде да се виждам с "приятелките" ми няма проблем смисъл те доказаха, че не са никакви приятелки ... Но ме е страх да не почне да ме бие, защото не ми се минава през същия път повторно. Страх ме е и да не качи някоя нецензурирана снимка ....Той понякога е толкова студен, а в следващия е перфектен... Не ми дава да си влизам в фб, да говоря с момчета и да си пиша с тях и когато ходя някъде винаги да го питам дали може ... като излизам да му кажа в колко часа излизам и в колко се прибирам и да му разкажа всичко от А до Я ... Много ревнува и адски много си личи.Дори понякога се съмнява в това, което правя "ЗАЩОТО НЕ ИСКАЛ ДА МЕ ЗАГУБИ".. Винаги правя това, което иска Да той също се съобразява с мен.Може да е всичко, но той се грижи за мен и това се вижда .... Дразня се от това, което иска за излизането... Говорих с него на тази тема и той ми каза "-Аз съм такъв ревнувам много, но и искам всичко да е така, както аз кажа" Дори незнам какво да правя ... Другото, което е заедно сме но се крием от всички и не иска да кажем все още на никой ... ... Той е първата ми любов и не мога да се разделя с него ... Привързах се прекалено много към него ... Казва ми макар и по - рядко, че ме обича, но незнам какво да правя вече. Не мога без него ... Моля ви помогнете ми и ми дайте съвет какво да правя ... ?