- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да му кажа че го харесвам
Здравейте! Моля ви кажете ми как да му кажа,че го харесвам?!
Последно редактирано от Sun_Smile : 10-02-2014 на 14:23
Говори с него и му кажи какво изпитваш към него ... Точно за това поне според мен никой не може да ти каже, по простата причина, че чувствата са си твой .. Просто му кажи .. изпитвам това или това към теб и това е ... не е трудно, но не е и лесно .. Направи го в удобен момент
Успех
хохо
Имате ли добър контакт?
Аз имах същият проблем с момче което сега е най-добрият ми приятел. Много се притеснявах за да му разкажа за своите чувства. Една вечер, докато сме говорили на skype направо казах, между една а друга тема, 'хейй, харесвам те, знаеш ли?.
Такива сериозни разговори винаги са свързани със голям стрес...
Кажи това като нещо натурално. Сигурна съм, че той няма да се шегува.успех
![]()
Последно редактирано от mru : 10-02-2014 на 14:49
Ермм, дай малко инфо за отношенията ви. Не можем да гадаем така. Всичко зависи от тези отношения.
Например би му било странно, ако едва едва се сеща за името ти и ти изведнъж "да знайш, че мноу си падам по тебе". Ъмм, дъаа, кофти ситуация, нали?
Или той ти говори една седмица, че си пада по няква там и те пита за съвети как да я свали, а ти вместо това "е, не знам как да свалиш нея, но определено мен успя", не съм сигурна кое е по-кофти.
Но ако вече и той ти прави някви намеци.. тук е лесно: излизаш с него, разговори и такива работи, обръщаш темата на любов и БАМ!! Готово.![]()
Е, аз не бих постъпила по този начин, но за 16 годинки бива.
Успех.
Ами отношенията ни....Често излизаме разхождаме се имаше един път който той опита да ме целуне общо взето.....добре са![]()