Здравейте аз съм момче на 14 год. без 2 месеца. Искам да споделя моята история... От преди 1 месец започнах как дата да го кажа да търся някакви интересни предмети по забутаните места. На шега с мойте приятели слезнахме в градския канал и намерихме пиратки,пари,химикалки,зап лки,дрехи и др. Намерихме също един голям меден кабел, който продадохме на вторични след като го разтопихме. Бяхме 5 човека и трябваше да делим на пет искарахме 9.50 и взех 1.70, който не ме задоволиха. Започнах сам да намирам сякакви метали било то бронз,мед,желязо,алумини,не раждевейка и искарвах добри пари по 20 25 лв на ден за 2 часа работа. Намиране - Изгаряне - Продаване така за месец събрах 583 лева. Но идваме до голямото "НО" вече немога да намирам по толкова много "метал" и трябваше да почна да крада.. Но на два пъти вече да ме хване "СОТ" и вече се чуда заслужава ли си !?? Да вярно но с парите си купих Нови дрехи, два чифта маркови маратонки,парфиуми и сребърен ланец.. Нашите продължават да ме питат от каде имам толкова пари и им казвам, че помагам на Чичо в Автосервиза и той ми плаща, което беше така, но зимах максимално по 30 лв на седмица. А за ланеца казах, че струва 15 лв и че е от "медицинска стомана" Сега се чудя да продължа ли с започнатото или да се откажа.. Аз съм от богато семейство копуват ми каквото пойскам, но искам да знам, че парите са искарани от мен Мама и Тати няма да живеят вечно.. кажете какво да правя ?