- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПОМОЩ! ПОМОГНЕ МИ!
Влюбена съм в едно момче който е гей, с него сме най-добри приятели той знае че съм хлътнала по него и ми казва че няма как да стане. Не е ли възможно да се влюби в мен , да се промени и да бъдем заедно?
Никога не искай от когото и да било да се промени на сила! Хората се променят само ако искат да го направят.
Според мен няма смисъл да се опитваш да бъдеш с този твой приятел. Наистина няма да се получи нищо. Той е гей, пада си по момчета, няма да си падне по момиче..
Може би по нататък, може би има вероятност да се промени, но тя е малка и не се знае дали и тогава ще иска да бъде с теб.
Не се надявай напразно в нещо, което НЯМА да стане.
Има много риби в морето, ще намериш нещо за себе си.
Той ти каза, че е гей и няма никакъв шанс...
Потърси си някакво друго момче. Ще си запазиш много време, сълзи и ще имаш по-спокойни нощи - без да мислиш през цялото време за него.
А защо тогава се държи така с мен, знае кое ще ме зарава и го прави, без да имам повод празник той ми подари професионален грим. Има ми паролите за фб чете ми съобщенията, дразни се като пиша с друг мъж. Ревнува ме сигурна съм, бях му пратила снимки с един мой познат той ме пита еба ли го. Преди да тръгна да комуникирам с някой му казвам защото той обича само с него да се занимавам иначе се сърди. Каквото му кажа и го прави без значение дали е правилно или не, слуша ме, само с думи ме праща в рая праща ми по скайпа сърца целивки лигави ме. Когато съм ядосана си го изкарвам на него той никога не ме е нагрубил или убидил. Иска винаги все той да е до мен и той да ми помага. Аз съм на 22 той на 28. Много е мол с мен просто знае как да ме зарадва и впечетли, а във следващият момент ми казва че няма как да стане защото живеел с приятелят си.... Объркана съм. ... Кажете ми вие какво да си мисля?
Хаха, вероятно е бисексуален, може да харесва и теб, и гаджето си. Не се занимавай с мъже със съмнителна сексуална ориентация.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Хей, не си неговата играчка. Не му позволявай да се държи с теб така...
Нали сте приятели, какво чак толкова странно има в подаръците без повод? А това, че не иска да се занимаваш с някое момче може да не е от ревност, а да не харесва самото момче за теб. И аз имам една приятелка, която се занимаваше с пълния кретен и се опитах да ѝ отворя очите, че той не става, ама то човек като хлътне и си затваря очите за някой неща.
Откажи се от мисълта за нещо повече с него. Ако пък си сигурна, че ревнува и т.н. говори с него за това му поведение, обясни му как изглежда от твоята гледна точка и чуй и неговата.
Или ревнува, защото харесва същото момче?!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Съжалявам, ако прозвуча грубо или обидя някой, но съм забелязала, че гейовете са леко злобни и ревниви. Може би твоя приятел се страхува, че ако си хванеш гадже вече няма да му обръщаш толкова внимание и не иска да те губи като приятелка. Щом ти е казал направо, няма смисъл да се надяваш, че нещо може да се получи между вас. Поговори с него, кажи му това, което написа тук. Питай го защо са тези двойни стандарти, хем те обгрижва и един вид флиртува, хем казва, че няма начин да сте заедно. Разговор очи в очи е най-доброто решение!![]()
Какво харесваш в един гей? Толкова ли няма нормални мъже около теб ..
Тази вечер стана нещо! ИСКАШЕ ДА МУ СЕ СЪБЛЕКА НА КАМЕРА НА СКАЙПА! Цял ден ме чакал да вляза във фейса да си пишем и на всичкото отгоре ми казва там за две момчета че само да ме пипнели и съм била готова, ревнува това е. Не мога да го разбера един път ми казва приятелят ми се дразни от теб че си показвам любовта явно а в следващият момент ми казва. Няма проблеми с приятеля ми??? Според мен незнае какво иска?
Просто искай да ти каже какво точно иска, ако не може да ти отговори и започне да овърта, не се занимавай.
Питала съм го, той казва че така се държи със всички. Но се вижда че има нещо друго..... Объркана съм