как да му покажа,че го харесвам и какво търсите вие момчетата?
Здравейте.Харесвам едно момче и мисля че той също ме харесва.Закача се с мен постоянно, сяда много близо до мен, често ме гледа в очите и ми се усмихва. Та въпроса ми е- Дали ме харесва? и Какво търсите вие момчетата в едно момиче?
Да се държи нормално, а не надуто. Да е на ясно със себе си - да не се мисли за принцеса. Да имаме теми, на които да си приказваме. И най-важното - да имаме общи възгледи по повечето въпроси.
Ако и ти го харесваш или поне ти е симпатичен пообщувай с него и прекарайте известно време заедно. Ако се харесате идеално, ако ли не - не е болка за умиране.
Какво търсят момчетата? Всеки си има вкус. Аз бих казал: момичето да е земно, да не е надута, да има реален поглед над нещата, да не е кифла (каквото и да значи това ), да не лицемерства, да се развива личностно, да си поставя и да постига цели и т.н.
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...99211738_n.jpg
Това го копи-пеиствам за стотен път а имам чувството че никой не го е прочел. И какво значение има кой какво търси в едно момиче?Хората не са направени по шаблон! Ако някой ти каже че търси русо момиче,ти ще се откажеш ли от това момче, само и само заради това че не си руса?
Изненадай го! - най-доброто, което може да направиш. Очевидно момчето няма достатъчно увереност в себе си, за да направи значителна крачка във вашите отношения, което поставя и двама ви в ситуацията, в която сте - да се чудите и умувате.
Една от основните пречки в отношенията между мъжете и жените / момчетата и момичетата е начина по който изразяваме интересите и чувствата си. В повечето случаи неуверени, мъжете / момчетата се въздържат от директен подход, а жените / момичетата са прекалено предпазливи и изпращат малки (или "тънки, ако мога така да се изразя") сигнали.
Как? Просто го целуни спонтанно и виж каква ще бъде реакцията му. Само по себе си това носи тръпка, спонтанност, директност, ще навлезнете в един нов кръг на отношенията си и зависи само от двама ви как ще продължи, но със сигурност ще изясни ситуацията, което е прогрес / градация.
Признай му първа! Няма нещо, което би ми направило по-голямо впечатление от смело момиче, което не чака с тънки намеци ние да поемем цялата инициатива.
Просто му кажи, че го харесваш, нищо няма да изгубиш! Ако и той те харесва - супер. Ако пък не - не трябва да съжаляваш, а да се радваш, че си разбрала преди да си се привързала прекалено силно и накрая да те боли. Събери смелост и му признай какво чувстваш, без да го планираш с дни предварително, най-добре му го кажи спонтанно. Успех!