Искам дълги нокти,но не знам как те да порастнат. Четох в други теми,че има лилав лак заздравител за растеж на ноктите на Perfect и той помагал,но четох че има и масло за нокти на Икаров (нещо такова беше не съм много сигурна). Та въпросът ми е кое ще помогне ноктите ми да порастнат? Дала съм си цел до лятото на 2015 да имам вече дълги нокти. Мерси предварително
Аз използвам маслото за нокти на Икаров може би повече от 4 години. Прави ноктите ми много твърди. Вземи си едно такова - на ниска цена е и няма да съжаляваш ако няма ефект при теб.
Нещото, което си взех съвсем скоро, е заздравителя на Eveline 8 в 1 - много хвален продукт от доста форумки в БГ мама. С него се прави нещо като курс от 8 дена, в който ноктите не трябва да се лакират. Сега го използвам самостоятелно, но мисля да започна да го използвам вместо основа за лак. Днес го видях даже намален в ДМ - 3.79лв. май беше цената му.
При някои хора пускането на дълги нокти е невъзможно - цепят се, чупят се. Тези неща, които съм ти препоръчала, няма да накарат ноктите ти да растат по-бързо, а ще им помогне да растат здрави и твърди.
Последно редактирано от girl91 : 10-05-2014 на 16:56