.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Кое повече ще помогне на ноктите ми?

Искам дълги нокти,но не знам как те да порастнат. Четох в други теми,че има лилав лак заздравител за растеж на ноктите на Perfect и той помагал,но четох че има и масло за нокти на Икаров (нещо такова беше не съм много сигурна). Та въпросът ми е кое ще помогне ноктите ми да порастнат? Дала съм си цел до лятото на 2015 да имам вече дълги нокти. Мерси предварително

Повече от фен Аватара на Dollie
    Град
    Moon~ :)
    Ехее, чак до лятото Ако си ги мажеш със заздравител, дори и да не е специално за разтеж и маслото, можеш доста по-скоро да постигнеш желания резултат.

Аз ползвам база за бърз растеж на Essie и помага

Аз съм много доволна от маслото за нокти на Икаров.

Повече от фен Аватара на DeinStern
    Град
    City_Of_HaPpIness
    Икаров, помогна ми адски много това масло
    In the eye oft the storm but I ain't scared
    Cause after the storm There'll be calm somewhere

old nick: lori

Супер фен Аватара на girl91
    Аз използвам маслото за нокти на Икаров може би повече от 4 години. Прави ноктите ми много твърди. Вземи си едно такова - на ниска цена е и няма да съжаляваш ако няма ефект при теб.
    Нещото, което си взех съвсем скоро, е заздравителя на Eveline 8 в 1 - много хвален продукт от доста форумки в БГ мама. С него се прави нещо като курс от 8 дена, в който ноктите не трябва да се лакират. Сега го използвам самостоятелно, но мисля да започна да го използвам вместо основа за лак. Днес го видях даже намален в ДМ - 3.79лв. май беше цената му.
    При някои хора пускането на дълги нокти е невъзможно - цепят се, чупят се. Тези неща, които съм ти препоръчала, няма да накарат ноктите ти да растат по-бързо, а ще им помогне да растат здрави и твърди.
    Последно редактирано от girl91 : 10-05-2014 на 16:56

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си