- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Nqmam Sperma na 12
Слушаи сеяначи кат лъскаш и усетиш че вече ти идва спираш за 1-2 секунди и после пак почваш
бас слагам така ще ти тръгне спермата
на мен тъй стана и аз бях на 12 като тебе.
Нищо не можеш да направиш. При всеки е индивидуално и това, че приятеля ти има не означава, че ти имаш проблем. Не разбирам какво толкова бързате с таз сперма... На мен ми "дойде" края на 5-ти клас , на други в 6-ти. Просто при всеки е индивидуално!
П.П- Не толкова яко колкото си мислиш, всичко се цапа, бързо съхне, оставя бяло петно, много лепкава... :Д
П
Последно редактирано от Marto_Vasilev : 10-14-2014 на 12:00 Причина: незадължително
az sam 7 klas i sum na 13 tova ne e normalno...
ponqkoga se zamislqm da li eqkuliram... nqkoi da napishe kak se eqkulira pls i ima li q
nqkakvo polojenie...
не разбирам защо е чак толкова важно да имаш сперма на 12-13 ще ви дойде когато дойде няма определен ден в който да дойде
скоро ще има тема '' на 8 съм и нямам сперма ''![]()
Айде, да му обясним. :Д Значи твоят приятел има сперма, защото се развива по-бързо от тебе. В пубертет не се влиза изведнъж, а постепенно. Тоест искам да ти кажа, че когато се изпразниш за първи път, това не значи , че си в пубертета, а си в някакъв период от самия пубертет. Приятелят ти може и да лъже, на тея години много се лъже точно за такива неща. Аз имах сперма месеци преди да стана на 13. Всеки се развива различно, с различна скорост.Това , че нямаш сперма, не значи , че не си в пубертета!
Ей луд не се притеснявайЩе дойде... Радвай се, че все още нямаш... Лягаш вечер БаМ бАм БАМ под завивките обръщаш се и заспиваш.. Знаеш ли после като имаш сперма, тряя да бършеш да внимаваш къде свършваш и т.н.... Но сериозно... Не се притеснявай, ще дойде... Всеки човек e индивидуален... Т'ва, че имаш косми на малкия приятел не означава нищо... Нито големината има значение... Имаше един лаф в нета " Когат стане има време! " Пак ти казвам, остави тази мистерия на спокойствие и нещата сами ще се наредят... През тва време земи свали някоя мацка, тамън през тва време щи дойде спермата и ще и правиш крем против бръчки
If u know what i mean
![]()
НОРМАЛНО Е! 10 човека ти го казаха! Нищо не можеш да направиш и ти к`во си мислиш, че има някакъв специален начин да имаш сперма ли ? При всеки е различно развитието. Примерно защо си висок 1,60, а някой твой приятел 1,70 ?
sled dni sam na 13... ta....... k
koga nai kusno moje da dodi
И кат ти "доди" к'во ш я прайш? Ш мажеш по малките войничета-играчки?
Болен си!!! Няма да имаш сперма НИКОГА!!! Брат ти нормален ли си? На 12 си,почакай поне 1 година за къде бързаш,сигурно да очакваме тема от теб скоро- ''Малък ми е'' - и ще напишеш,че на приятеля ти е по голям от твоя.Всеки е различен и се развива различно.
Последно редактирано от adios : 10-15-2014 на 20:46
Забравих да ти кажа, имаш ебола и повече няма да имаш сперма до 89 години. Съжелявам.
За какво ти е да се "празниш" какъв е смисъла ... Като се "изпразниш" на 12 няма да направиш нищо велико !
На твоите години си мечтаех за колело "бегач" а не за сперма.. Рано ти е още момчетата се развиват по бавно от момичетата
аз
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last