.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Bubbly_95
    Guest

хлътнала съм по лектора си

Привет на всички,
    Моята история вероятно ще ви се стори доста банална, но вече ми се иска да споделя това с някого, тъй като започва да ми тежи. На 19 години съм, студентка в чужбина, по-точно в Холандия. Трудно ми беше да се реша да дойда тук, хич не ми се искаше, понеже в началото не познавах абсолютно никого, докато в България останаха всичките ми приятели и семейството, разбира се.
    Също така, една от главните причини да не искам да замина бе приятелят ми. Връзката ни не е от много време /няма и година/, но се привързах доста към него и мисълта, че ще се отдалечим не ми се нравеше изобщо, въпреки че той беше човекът, който най-много ме мотивираше да направя тази крачка .
    В крайна сметка се реших, че поне трябва да опитам, след като всеки ми повтаряше как такъв шанс се отваряло веднъж в живота, после можело да съжалявам ако не се възползвам и т.н. и т.н.

Проблемът е, че започвам да се влюбвам в някой друг, въпреки, че съм все още във връзка. Приятелят ми не спира да ме убеждава, че за него разстоянието нямало значение, че щял да направи каквото трябва за да сме заедно и прочие, а на мен съвсем друго ми е в главата.
    Най-лошото е, че този "някой друг" по който така жестоко съм хлътнала не е кой да е - а 30-годишния ми лектор в университета. Мда, знам - пълен филм.

Наясно съм, че трябва да прекратя връзката си, но всеки път когато събера кураж да го направя, приятелят ми с жестовете или думите си, кара съвестта ми да ме гризе сериозно и да отлагам това всеки път.
    Що се отнася до мъжа, към когото имам интерес - принципно забелязвам, когато някой ми отвръща на симпатиите, но фактът, че е чужденец ме кара да се съмнявам в каквото и да е - нямам представа какви точно са им разбиранията тук. Още повече, че даже и да има нещо, предполагам, че при положение че ми е лектор е абсурд да се навие за нещо друго от професионални отношения.

В тази патова ситуация съм от известно време и нямам представа как да подходя. Все си мислех, че съм намерила правилния човек в лицето на този с когото съм в момента - но ако беше така, едва ли щях да съм в това положение...

Та... благодаря на тези, които ми прочетоха романа. Ще се радвам на мнения.
    Последно редактирано от Bubbly_95 : 10-04-2014 на 22:33

Повече от фен Аватара на Little Monster
    Едва ли и 30 годишният ти лектор е правилния.....
    Ще загубиш човек, който те цени и обича, заради тръпката по някакъв си лектор?! Не ви разбирам!

Повече от фен Аватара на Dollie
    Град
    Moon~ :)
    Замисли се само, че с лекторът едва ли ще стане нещо. А заради тръпка/хлътване не си струва да загубиш любовта си, нали?

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от Little Monster Виж мнението
    Едва ли и 30 годишният ти лектор е правилния.....
    Ще загубиш човек, който те цени и обича, заради тръпката по някакъв си лектор?! Не ви разбирам!
    Аз ги разбирам. Лапешка работа, влюбила се била в лектора си. И какво очакваш да заживеете дълго и щастливо с него ли ? Жалко за приятеля ти, явно наистина те обича и държи на теб...

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Не си се влюбила в лектора си. Временно увлечение е. Сама каза, че там си сама, било ти е кофти, самотно, видяла си добре изглеждащ според теб мъж, виждаш го често. Всичко това, което изпитваш е илюзия, не любов. Остави я да отмине.

Тези връзки от разтояние никога не съм разбирала... А още повече не разбирам, нима смяташ, че лекторът ти ще вземе изведнъж да споделя чувствата ти имайки се на предвид разликата във възрастта? И плюс това, връзка между учил и ученик доколкото знам е забранена. Моя съвет е да не правиш глупости, и ако наистина държиш на момчето, което те подкрепя и поддържате връзка, остави мисълта за всякакви отношения с лектора далеееече далече.

Голям фен Аватара на hey.mistery
    Покани го на по джойнт.

Не смятам, че е най-подходящия за теб, предполагам, че ако започнеш да се виждаш с други хора ще ти мине.
    Иначе мислиш ли, че той въобще би искал да е с ученичка? Да си пропилее кариерата и т.н. Просто не мисли за това, няма да стигне до нищо добро. Момчета/мъже колкото искаш

Не те съветвам да се занимаваш с преподаватели, не мисля, че е добра идея. Иначе щом се замисляш за други, явно не си много влюбена в гаджето. По-добре си прекрати отношенията с него. Не можеш да не късаш с него, само защото ти е жал. Като не ти харесва, казваш му го и това е. А и няма какво да си говорим - връзките от разстояние не са за всеки. В това няма лошо, просто има хора и хора.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на baby_baby
    Недей да си прецакваш връзката заради някакво увлечение защото после може да съжеляваш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си