Цитирай Първоначално написано от fuckofffuck Виж мнението
Приятно ми е аз съм момче на 20г. попринцип съм весел човек, общителен, спортувам, относно момичетата все подхождах скромно и не съм търсил принцесата или някоя курва, а просто нормално момиче...

Винаги гледам да съм мил и да не вдигам пара в каквато и да е ситуация, много болка съм претърпял през живота си и както един много близък човек ми каза: ДА си Честен и принципен,това значи,че няма да преуспееш, Доста съм мислил точно върху това... все гледам да помогна на другия или ако ме питат нещо да отговоря чесно или да дам съвет(дори и да виждам,че няма надежда)

Забравиха ме доста приятели които съм и отворил очите за много неща, доста хора ме и ненавиждат защото се държа по-различно спрямо "стадото" имам други виждания..

Явно трябва да стана Груб и злобен за да ме уважават е натам клонят нещата...

Благодаря за вниманието.
По-голямата част от пробелма ти опира до това, че очакваш от хората, към които проявяваш доброта да ти отвръщат със същото, да ти правят услуги, също да се стараят да ти помагат и да се раздават. Истината е, че хората с очаквания са винаги прецакани, щото нещата им рядко се развиват по план. Това да имаш очаквания към някой/нещо е най-глупавото нещо.

А тия дето се пресилват да се правят на груби и лоши са пълни смешници в очите на адекватните хора. Винаги си личи, когато избиваш комплекси и се правиш на нещо, което не си, освен че ще ти изиграе лоша шега, ще започнеш да привличаш и такъв тип хора около себе си.

В момента, в който си изкорениш очакванията и търсенето на възможни сценарии при комуникацията си с хора и справянето с проблеми ще спиш по-спокойно.

Пък и също не трябва да се изпада в крайности. Има случаи, в които е окей да се държиш добряшката, но трябва да можеш да си и твърд, когато се налага. Винаги добричките и милички хора ги тъпчат и използват такива, които се възползват от крайността им. Въпросът е в баланса.