Не искам като помагам на някого да ми го връща стореното или услугата, доволен съм и на едно добро отношение, не днес да говори едно пред мен,а утре да направи друго...
Не знам да ли винаги съм попадал на такива хора или просто съм обграден от такива, но винаги гледам ако някой нещо не му изнася да кажа айде от мен да мине( естествено това го правя просто да не съм Аз лошия).. Но един път, два пъти и на третия край пълен Игнор от моя страна,но идва време в което след това те търсят и ти се извиняват и след като покажеш,че държиш на принципите си- те изкарват странен/високомерен

Може някой и да каже,че съм всезнайко, но в почти всичко подхождам любопитно и с цел да разбера и науча нещо независимо каква сфера: технологий, продукти, икономика, политика, разни философски разсъждения, научно-популярни предавания, Спорт(В огромно количество)
И не не съм някой зубрач или Отличника на випуска, не съм глупав, но никога не ми е била целта да съм първи в шибаняшката система наречена "Българско образование"

Когато коментирам и гледам нещо винаги го гледам и от двете страни и винаги искам да покажа,че ако нещо има друг облик(или страна) да видят за какво става въпрос,а не винаги да се влияят от това което "Масата хора" са създали за него или Монополните медии го налагат с някаква Компрометираща цел.