fuckofffuck
Здравей приятно ми е да виждам че има и други хора които разсъждават и са честни и принципни. Сигурен съм, че има доста такива като нас, но стереотипа, за съжаление, е такъв че простите, наглите, нахалните, гаднярите и тн лоши момчета са по интересни. Това кара свястните и добрите да се правят на нещо което не са или пък да останат незабелязани. Имам същия проблем и да се правя на човек които не съм в много малко случай ми носи успех, но през останалото време ми играе лоша шега. Отблъсквам свястните хора и привличам сган. В края на крайщата вечер когато заспиваш съвестта трябва да ти е чиста и да знаеш че си постъпил както е трябвало за добре а не както някой би очаквал от теб. Заобгради се от хора които са интересни и могат да те научат на нещо вместо такива с които да висиш в кафето и да ти тровят въздуха с цигари и да обсъждат някой познат или пък някво реалити шоу като вип брадър... Ако започнеш да губиш хора и приятели не се притеснявай толкова. Това означава че израстваш и ще намериш нови които съответстват на представите ти. Просто нещата се свеждат до там да нямаш очаквания у хората. Хората са казали направи добро и го хвърли зад гърба си .