Защото хубавите неща няма да се случат на добър човек. Така е устроен света.
Ако те гръмна, ще имам страхотен късмет и успехи поне за една година. След това може и някого от семейството ти, за още повече късмет !
Първоначално написано от paradosou
Няма как да си направиш по-лоша услуга от това да затънеш в цинизъм и да се самоубедиш, че той е единствената алтернатива, която би ти позволила да си адекватен/незасегнат от чернилката. В момента, в който зачеркнеш добронамерения подход и влезеш в режим непукизъм, без преувеличение пращаш на кино всички възможности да попаднеш на качествени хора. Няма значение дали става въпрос за работни или приятелски/интимни връзки. Елементарно: нормалните не биха позволили някой да се държи гаднярски или нечестно с тях. Не се дръж като обидено хлапе и вместо да навлизаш в мрачни прогнози опитай да отстраниш собствената си слабост. Без да те познавам съм на мнение, че не ти е добра границата мекушавост-здравословна добронамереност/отзивчивост, ако щеш. Чети, прави експерименти, изобщо занимавай се с всичко, което би те тласнало напред, и опитай в бъдеще да се раздаваш за правилните хора.
Брех, с учуда съм напълно съгласен !
Последно редактирано от SHPAIdURmeN : 10-08-2014 на 20:26