- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Започва леко да ми капе Косата?Help?
Здравейте момче съм на 22год, попринцип винаги съм прическа/тип К.Роналдо/ и ползвам само Лак за коса, преди използвах и Гел, но се само Лак..
Но забелязвам,че всеки път след баня като тръгвам да си правя отново прическата по ръката ми има косъмчета и имам чувството,че косата ми е станала доста по-рядка,
ДАйте някакви съвети как да спра косопада или как да подхраня косъма с някакви шампоани или нз точно какво,
Ако някой е запознат нека даде съвет шампоани, билки и т.н..
Спри за малко с лака за коса и виж как ще ти се отрази.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Добре хубаво ще го спра, а някакъв по специален шампоан или нещо от сорта да знаете? имам 2-3 в момента на Нивея Лореал ли си не ги разбирам, нещо да препоръчате което възстановява и подхранва косъма(някакви такива съм чувал по-рекламите :Д )
Добри отзиви съм чувала за Здраве Актив с хинин против косопад. Около 5 и нещо струва, пробвай го. Принципно в този сезон е нормален косопада, но все пак си вземи нещо по специално, че наскоро видях едно момче-93 набор и е почти оплешивял. Много гадно...
Лака е*ава майката на косата, тя е най-вредна от всички.
Може да изпробваш някои от тези продукти против косопад Klorane Quinine Wella Professionals SP Men L'Oréal Professionnel Homme Care
И може да смениш лака с друг продукт.Например паста
TIGI Bed Head B for Men