.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Тема: Плуване ?

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Mindhack Виж мнението
    Безсмислено е да водиш спор, papugai. Може да извъртиш думите колкото и както си поискаш, и да се правиш на интересен, и нищо от това в крайна сметка няма значение.

Успех!
    Единственото имащо значение е, че съм почнал да Тренирам плуване на 6 години и съм го тренирал тоя спорт, не съм се плицкал по морето като теб.

Супер! За съжаление още не съм чул нищо за теб по новините, замисли се

Или пък затова Фелпс е започнал да пие и пуши марихуана редовно, не може да го понесе

Супер! За съжаление още не съм чул нищо за теб по новините, замисли се

Или пък затова Фелпс е започнал да пие и пуши марихуана редовно, не може да го понесе
    Олигофрен практикуващ спорт, плуване съм тренирал за себе си, не да радвам принцеси като теб.
    Фелпс го смятат за много велик само практикуващите спорт, защото трниращите плуване са наясно, че дори професионалните културисти са по-чисти от него.

papugai, с поведението ти мисля, че го правиш за да радваш принцове, не пренцеси (както ясно заявяваш)

Не разбирам защо продължаваш да се обясняваш - аплодисменти ли очакваш?

Никaкъв проблем нямaш дa кaндидaствaш тaм.Трениъорството не е леснa мaтерия учaт се тaктики,психология мисля също.Товa,че бил отличен спортист не е гaрaнция ,че ще бъдеш добър тренъор.Не случaйно се изучaвa в спортните aкaдемии.

Другото ,което е Mind дa се зaнимaвaш сериозно със спорт зa мен е дa ходиш по състезaния,дa се рaзвивaш в тaя нaсокa,a не дa ми тренирaш 100 спортa.Целите,или тaм квото щеш дa сa нaсочени сaмо към тоя спорт.

Не разбирам защо продължаваш да се обясняваш - аплодисменти ли очакваш?
    Aплодисменти не, достатъчно е да се преместиш в кофата, щом имаш желание да пишеш за неща, от които не разбираш.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Фелпс го смятат за много велик само практикуващите спорт, защото трниращите плуване са наясно, че дори професионалните културисти са по-чисти от него.
    Трябва да си много тъп, за да вярваш, че атлет, чиято диета е 10к kcal дневно (по едно време беше много нашумяло за тая прословута негова диета) е натурален. Не знам да има натурални атлети на високо равнище, освен в спортовете с наличие на тествани федерации (за пример IPF която е за трибойци, но си имат тестове и т.н. и се води относително чиста). Факт е, че сред всички, той е начело с толкова рекорди:
    100m butterfly LC
    200m butterfly LC
    400m individual medley LC
    4×100m freestyle relay LC
    4×200m freestyle relay LC
    4×100m medley relay LC
    4×100m freestyle relay SC
    Никой не споменава и Lochte, който има бая медали.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си