- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Плуване ?
Супер! За съжаление още не съм чул нищо за теб по новините, замисли се
Или пък затова Фелпс е започнал да пие и пуши марихуана редовно, не може да го понесе![]()
papugai, с поведението ти мисля, че го правиш за да радваш принцове, не пренцеси (както ясно заявяваш)
Не разбирам защо продължаваш да се обясняваш - аплодисменти ли очакваш?
Никaкъв проблем нямaш дa кaндидaствaш тaм.Трениъорството не е леснa мaтерия учaт се тaктики,психология мисля също.Товa,че бил отличен спортист не е гaрaнция ,че ще бъдеш добър тренъор.Не случaйно се изучaвa в спортните aкaдемии.
Другото ,което е Mind дa се зaнимaвaш сериозно със спорт зa мен е дa ходиш по състезaния,дa се рaзвивaш в тaя нaсокa,a не дa ми тренирaш 100 спортa.Целите,или тaм квото щеш дa сa нaсочени сaмо към тоя спорт.
Трябва да си много тъп, за да вярваш, че атлет, чиято диета е 10к kcal дневно (по едно време беше много нашумяло за тая прословута негова диета) е натурален. Не знам да има натурални атлети на високо равнище, освен в спортовете с наличие на тествани федерации (за пример IPF която е за трибойци, но си имат тестове и т.н. и се води относително чиста). Факт е, че сред всички, той е начело с толкова рекорди:
100m butterfly LC
200m butterfly LC
400m individual medley LC
4×100m freestyle relay LC
4×200m freestyle relay LC
4×100m medley relay LC
4×100m freestyle relay SC
Никой не споменава и Lochte, който има бая медали.