.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Целуване с език

Момиче съм на 15 и още не съм се целувала с език всичките ми приятели са и ми се подиграват Не ме притесняват те ами фактът, че всички късат с мен заради това в момента имам приятел от 6 месеца сме заедно и не мисля и него да изгубя заради това...А ето и причината поради която не искам срам ме е и не знам как да се целувам а ето и най тъпото нещо ,незнам кога се опитва да ми пусне език тай казва че мното пъти е опитвал но аз явно не се усещам. Ии моля ви кажете как да га усетя и какво трябва да правя..моля не ми се подигравайте и вие.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от ::NeVeR*eNd::: Виж мнението
    незнам кога се опитва да ми пусне език тай казва че мното пъти е опитвал но аз явно не се усещам.
    Когато усетиш едно влажно, меко и пъргаво нещо да влиза в устата ти (не онова ) значи ти пуска език. Ако за 6 месеца не те е научил да се целуваш си е чист срам за него.

Не съм сигурна дали е срам за мен или него

Голям фен Аватара на hey.mistery
    Пишеш страшно объркано.
    Ами то се усеща, когато ти пусне език. Иначе няма какво да се притенсяваш, всеки минава през това, ще се научиш. Също така не смятам, че приятелките ти са истински приятелки, щом те подиграват за такива глупости.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си