Тъй, антраксе, понеже те уважавам - въпроса е зададен плоско и някак предубедено. Лъхаш на отрязан, неотразен от някоя и като цяло разочарован от женските.
Иначе всяка от нас си има различен подход, търси различни работи в отсрещния и в отношението спрямо себе си. Моят „подход“ примерно е да ми пуснеш бомбата и да не ме отразяваш някво време. Виж, обаче, какво търся като отношение спрямо мъжките около мен, си е съвсем различно.
Търся човека-защитник - сиреч животно, с което ще се чувствам окей в два през нощта навън. И това далеч не идва от големината на някого, не. Просто усещане някакво, не знам. Чувствала съм се защитена и с шейсет кила торба с кокали. Вероятно търся доверие в човека, не знам. Понякога изпробвам по свой си начин човека срещу мен.
Търся нещо фифти-фифти. Не да има респект към мен, щото мога да раждам, а щото съм човешко същество - като теб и всеки друг. Най-мъничките жестове за това - като се качим нейде по-високо примерно, да виждам, че реално иска да ми помогне да сляза/да се кача на въпросното място. Не от криворазбрано джентълменство.
Търся човек, който не би ме пожалил. Някой, който ми казва истината точно такава, каквато е. Без да ми увърта.
Търся сериозен човек, който не си отменя уговорките в последния един час, щото - видиш ли - нещо кой знае кво се е случило. Или да ме кара да го чакам с часовете в нас, щото се хванал да прави нещо. Като цяло правилната дума тук е „точност“, не че нещо ма освен него аз имам приятели и семейство, нали? Аз както си цепя секундата на две, така и той искам да е такъв.
Търся някой, който с две-три изречения, дори с дума, може да ме накара да се задълбоча в нещо, да се замисля. Вярвам, че само с леко вглъбяване в себе си и мислите си човек може да постигне някакъв си негов, прекрасно изграден ред. И като не ме караш да се замисля, а само ме разхилваш като идиот, аре не - тва приятелите ми го правят доста умело. Пък и клоуни колко щеш, аз искам мъжко до себе си.
Обобщено - некфа странна равност в целите отношения - не единия да се качи по главата на другия само заради пълнежа на гащите си; точност спрямо мен и времето ми; умствен капацитет, чрез който да ме накара да ъпгрейдвам и себе си; търся чувство на сигурност когато е покрай мен въпросния хубусник.
Вероятно трябва да намериш Нейният подход, да изследваш нейното търсене, реакции спрямо някакви такива злободневни ситуации наоколо.