.
Резултати от 1 до 25 от общо 62

Threaded View

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Тори, ще ти стане ли тъпо ако ти кажа, че описанието ти на хипотетичния господин може да се перифразира като 'търся човек, който не е Х и У' - не е отплеснат, не е глуповат, не е инфантилен.
    Т.е изборът ти на партньор ще е пряко следствие от негативните качества на обкръжението ти. Не ти ли се вижда някак ... ? Ограничаващо ? Първосигнално дори ?

С какво някой льольо ще е по-неудачен избор ако ти е добре в компанията му ? И няма ли да ти стане доста тъпо ако хлътнеш по такъв ?

// бърборя си и ми е любопитно какво ще отговориш ; не го приемай като опит за провокация.
    Всъщност точно заради средата, в която съм отраснала и живея, търся това всичкото у хората, с които излизам. Защото малко или много, тук описвам баща си, както и повечето от приятелите си момчета. Научена съм да ценя времето на хората, да използвам ума си поне в някакъв минимален аспект и така нататък. Не бих казала, че е ограничаващо; по-скоро бих го определила като капчица безкомромисност, която в никакъв случай не е излишна. Даже на моменти е хубаво да притежаваш тая прекрасност на характера, защото може да помогне много в разни ситуации. Имам предвид - учена съм да подбирам обкръжението си по разни мои си критерии, които за момента са дали повече плюсове, отколкото минуси. И говоря като цяло, не само за гаджета. Виж, примерно, някой льольо, за да е льольо за мен, трябва да не покрива нито едно от качествата, които търся у хората; да е странно антипатичен за моя вкус на външен вид и на отношение спрямо мен, на много неща. Съответно няма как да ми е приятна компанията му. Аре, ако ми е кеф да си чеша Великото Его с неговите комплименти и нам-ко, ще си кисна там, защото Овен (или иначе казано егоцентричен гадняр). Ама пък ако няма дори наченки поне на това, бягам с двеста. Защо ми е да седя в компанията на някой, който очевидно не харесвам по какъвто и да е свой, собствен критерии?

Едит:
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    antrakse,бе не я слушай торито , те всички момичета кат почнат да са праят с тези описания, кеф да ти стане, ама същност нещатата стават малко без да ги мислим малко, ей така , сус 6-тото чувство, с привързаността, члена, и толкова бързо свършват обаче. химия. чувство за социалност. всичко с времето си
    Бе, да ти кажа, не баш само чувството. Верно е, че на моменти ние, женските, сме страшно интуитивни, но нещата не се опират само на това.
    Последно редактирано от tori : 10-08-2014 на 21:14

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си