- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Скъпи момиченценценца...
Всъщност точно заради средата, в която съм отраснала и живея, търся това всичкото у хората, с които излизам. Защото малко или много, тук описвам баща си, както и повечето от приятелите си момчета. Научена съм да ценя времето на хората, да използвам ума си поне в някакъв минимален аспект и така нататък. Не бих казала, че е ограничаващо; по-скоро бих го определила като капчица безкомромисност, която в никакъв случай не е излишна. Даже на моменти е хубаво да притежаваш тая прекрасност на характера, защото може да помогне много в разни ситуации. Имам предвид - учена съм да подбирам обкръжението си по разни мои си критерии, които за момента са дали повече плюсове, отколкото минуси. И говоря като цяло, не само за гаджета. Виж, примерно, някой льольо, за да е льольо за мен, трябва да не покрива нито едно от качествата, които търся у хората; да е странно антипатичен за моя вкус на външен вид и на отношение спрямо мен, на много неща. Съответно няма как да ми е приятна компанията му. Аре, ако ми е кеф да си чеша Великото Его с неговите комплименти и нам-ко, ще си кисна там, защото Овен (или иначе казано егоцентричен гадняр). Ама пък ако няма дори наченки поне на това, бягам с двеста. Защо ми е да седя в компанията на някой, който очевидно не харесвам по какъвто и да е свой, собствен критерии?
Едит:
Бе, да ти кажа, не баш само чувството. Верно е, че на моменти ние, женските, сме страшно интуитивни, но нещата не се опират само на това.
Последно редактирано от tori : 10-08-2014 на 21:14