Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
Тоест не отричаш, че би се хванала с льольо ако (както ти се изрази) по някакъв начин това ти задоволява егото ?
Ами ако е богат ? Финансовата сигурност ще те издигне доста в очите на околните - това няма ли да ти задоволява егото ?
А ако е безбожно красив ?
Какво правим ако страдаш от (както една съфорумка го формулира в някаква тема) 'любовен дефицит' ?

Къде прекрачваш границата на изискванията си ? И защо са ти в крайна сметка, след като така и така ще ги захвърлиш ?

Освен да се показваш в определена светлина с тях - отново - колкото да се погрижиш за егото си.

// отново - просто си бърборя :}}
Вероятно бих стояла покрай него ако се усещам обожавана, да. Колкото и неинтересно да ми е, пак бих се натискала там. :д Това е наскоро преживяна от мен депресия, не ми се коментира по-надълго и широко, щото се бях стреснала от себе си наскоро. Парите обаче не биха ме карали да се чувствам добре ако не са си мои, готови пари се харчат страшно лесно и не съм типа женска, която би спряла да смуче само след силен шамар през лицето. Безбожно красивия льольо е украса, аз съм достатъчно красива и вътрешно, и външно. Поне за себе си.
Виж, любовния дефецит е нещо друго обаче. За сега не съм стигала дотам, тъй че оставям графата празна.
Ако захвърлиш изискванията си така лесно, шейм он ю. Аз лично не съм правила големи компромиси с тях, поне до момента не ми се е налагало такова нещо.