Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
компа ми става ли за ролята на дикаприо, мисля че изглежда на нежно момче. Идеално ще стой до Кейти.

Вижте му очите - перфектен, муцунка е просто

Кейти доволна ше остане, само трябва да му натисне копчето, пълен автоматик.
Интересното е че не съзнаваш, че именно това имам предвид - ако идеята на филма е главният герой да е нежно момче - такъв трябва да си избереш. Не става да насилиш образа върху зрителя с муцуната на някой, който просто в главата на средностатистически човек не пасва на описанието.
Същият пример ако правиш филм за ромео и жулиета.
Същият пример с разните там вампирски филми.

// що се отнася до картинките ти долу - да, до един ми изглеждат като хора, на които не мога да имам доверие. А 3-ма от тях и на такива, които не бих доближил.
Отвори си листа с приятелите във фейса и ги огледай - ще видиш уникално разнообразие от физиономии и ще ги свържеш все с различни характери. Така е в реалния живот. Тези като ги гледам са ми по калъп правени - до един си принадлежат в една групичка, която ще се въздържа да именувам. Въпросът е, че няма такива, които директно да асоциираш с интелект, сила, артистичност, решителност, състрадание, мъдрост етц. Кой от тия би взел да играе ролята на професор ; или лекар ; или успешен бизнесмен - филантроп ; или духовен учител... или войник, полицай, пожарникар ? Мен ще ми стоят нелепо.
Сиви са ми бе, деба, т'ва се опитвам да кажа.

Не знам що не ми изреди и няколко от нашенските актриси ? Да не се затрудни да намериш такива, които не изглеждат сякаш пият семенна течност на кастингите ?