Здравейте драги приятели Правя есе и се боря за 6 и ме интересува какво оценка бихте ми дали вие ако сте учител по български език На 14 год съм от ДП ( Моля не използвайте моето ЕСЕ никъде )

Темата е "Човекът и природата"

(Ето цялото точно както съм го написал)
-По тази тема има много мнения.Едни казват,че природата трябва да се опазва, а човека много и вреди.
Други, че тя се самоунищожава. Според мен човека директно не прави нищо. Той е създателят на
вредителите като коли, централи, заводи и други.
-Много животни живеят по дървета, в хралупи, в дупки. Вредните газове убиват и тях, и заобикалящата ги среда. За щастие има хора които разбират страданието на света около тях. Те създават кампании за защита на животни, гори, всичката природа.
-Някога питали ли сте се, защо има толкова природни бедствия, като наводнения, торнадота, ураган? Защото природата ни отхвърля, земята не ни желае вече. Някой ден, или ще има живеещи в хармония хора и природа, или този свят ще рухне във войни от жадни за власт хора. Друг варянт няма.
-Дали ще променим този свят, зависи изцяло от нас. Не сме нито първите нито последните обитаващи тази земя, нека направим света на нашите деца и внуци по добър!

Това беше от мен моля оценете ме както сте го почуствали