.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Моето скромно мнение е, че след завършване на училище и/или навършване на 18 години младия човек се нуждае от самостоятелност и самоизява. Това е времето за напускане на семейното гнездо. И ако може на запад и да не се връща тук.

Посетете магазин за бельо monimuky.com

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от monimuky Виж мнението
    Моето скромно мнение е, че след завършване на училище и/или навършване на 18 години младия човек се нуждае от самостоятелност и самоизява. Това е времето за напускане на семейното гнездо. И ако може на запад и да не се връща тук.
    На запад е модерно да си гей, ти сигурно по същата причина си толкова модерен, остава ти само да се изнесеш при тях и да не мъчиш родителите си с двучасовото ти гримиране.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от JDeel Виж мнението
    Наем (нещо малко) - 300 лв
    Ядене - 100 лв
    Сметки (ток, вода, интернет, телефони) - 100 лв

Аз бих се справил и за по-малко от това, но предварителните сметки винаги трябва да се превишават. Гледай заплатата ти да не е под 500 лв. И май ще е по-добре първо да си намериш такава, за да си знаеш и да не трупаш негативи от наема. Живеенето насаме си е хубаво нещо
    ЧОВЕЧЕ, как .. правилно ли чета "ядене 100лв" немога да си го визуализирам просто. Аз не съм паралия или нещо да се правя ама 100 лв изяждам на седмица буквално. Ще може ли да ми кажеш ако не ти е проблем малко по- подробно какво меню може да се заформи със 100 лв?

Сега аз да се изкажа. В БГ според мен винаги ще работим за нещо клонящо към минимумът. Та аз съм от тези които поради финансофи причини не съм се изнесъл от вкъщи. Значи храна 400-500 лв ( от храна не пестя! никога не съм разбирал хората които се изхранват със солети и вафли) цигари 100лв, излизания клонящи към 0 да кажем 50-100 лв в най- лошия случай, бензин и сметки не плащам, заплата 700- за мене е пълна мизерия. Ако говоря за София абсолютния мега минимум е 1200лв без излизания обаче. Колкото да си живуркаш.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Няма определена възраст в която се счита за нормално да се изнесеш от къщата на родителите си.За едно такова начинание се изискват средства и стабилен бюджет с който да можеш да си посрещаш месечните разходи.За мен нормално е към 20-23-4 вече да си си поел живота в ръце.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Хубава тема, ще я следя. Малко или много ще се чувствам доста по-подготвена като се наложи да хвръкна от нас догодина. Мерси на авторката.
    Eдва ли би те подготвила, но ще ти изгради някаква представа. Съвет : не си изграждай големи представи !
    Ако си доста привързана към родителите си, когато заминеш, ще отрониш няколко сълзички
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Истината е че на всеки му стигат различни пари като цяло, но и всеки сам може да си пресметне разхода- квартирата е бетон, твърд разход, всеки да си избере квартира и цена ориентир. в нета.., от там нататък имаш храна, транспорт (ти си знаеш автобус-билети или кола-бензин), ток и вода, нет. Това е минимума без излизания.... Смятайте

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    Eдва ли би те подготвила, но ще ти изгради някаква представа. Съвет : не си изграждай големи представи !
    Ако си доста привързана към родителите си, когато заминеш, ще отрониш няколко сълзички
    Точно тва казвам - малко или много си изграждам представа и се чувствам по-подготвена за нататък. За привързването - ми то е нормално да ти е криво, но не съм от тия, които ще се пльоснат насред пода и ще ревнат, че са без мама и тати. Свикнала съм и да ги няма покрай мен и пак ще свикна, тъй че хич ми не е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си