.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Пилатес у дома?

Здравейте,искам да попитам някой правил ли е пилатес или познава ли някой който го е правил и е доволен.Доста ли е отслабнал и за колко време. Има ли много разлика в тялото от преди. Искам и аз да почвам,но не знам дали има голям ефект и за колко време горе-долу се отслабва.
    П.п. аз съм 165висока и 60 кг

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm Виж мнението
    И аз това щях да препоръчам.
    След време ще свикнеш с тембъра й.

Иначе.. за отслабване малко вероятно. Пилатесът е много мързеливо нещо, за да бъде наречен спорт. Колкото и шахът е спорт, толкова
    По-скоро заложи на тренировка с висока интензивност - влез в dailyhiit.com

Не мисля, че пилатес е подходящ, ако искаш да сваляш килограми. Той е за стягане и тонус, не е за отслабване. Ако искаш да отслабнеш прави кардио упражнения, примерно аеробика, тичане, скачане на въже. Иначе пилатесът е готин спорт, според мен.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Не мисля, че пилатес е подходящ, ако искаш да сваляш килограми. Той е за стягане и тонус, не е за отслабване. Ако искаш да отслабнеш прави кардио упражнения, примерно аеробика, тичане, скачане на въже. Иначе пилатесът е готин спорт, според мен.
    мда
    а с пантерата не съм съгласна, че пилатесът не е спорт
    иначе тук http://m.youtube.com/user/XFitDaily наистина има някои подходящи (това е канълът на пантеренето препоръчано)
    и на храненето си обърни внимание, ако не ти е наред
    а пък тази от блогилатес ми е ужасно антипатична (аз като цяло избягвам видеа на отблъскващи хора ;/)

anonymous708973
    Guest
    Много пищи и се пули, така е.
    Но хранителните й видеа са доста информативни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си