- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- ебаси студа ми е
Ник'ва идея защо се регистрирах, но ми е много студено ;д стоплете ме, забавлявайте меееееееее.. и по-бързичко
Ква е тая
Плс напусни кофата
Може да си ми потенциална конкурентка
Маай са
Ма
не го слушай тоя огън–магия много е прост![]()
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
ей маймунке мръсна
на колко години си ве хитрице
откъде изкопа тия неврални пътища нали беше малка
ама ти май си колкото баба си ве
ей лъжец
е що
като е била млада сигурно е била на толкова ;d
О, новодошъл! Добре дошла ^^
// или просто висококачествен фейк, в такъв случай добре дошла също, тука фейковете са зле като оня с плочките, а той даже не е от много лошите
Интересна ли си? Харесваш ли математиката? :д
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Що, доста е яко да можеш да си други хора :д помага ти да разбираш другите.
Пък и всеки (добър) писател има раздвоение на личността :д
е, мисля, че не съм фейка ако съм фейк, съм фейк на себе си, защото преди 1-2 години имах друга регистрация, но я забравих
#мултиакаунтикендстъф
и да, най-интересната съм
а пък математиката е няк'ва яка, не знам защо всички я хранят..
Може би имаш потенциал
Смяташ ли, че е правилно да се убие един невинен човек (без негово съгласие) за да се спасят от естествена смърт двама невинни? Примерно влака получава авария и се е запътил с висока скорост към двама които се ебат на релсите - тя е вързана (имат фетиши), а той е прекалено увлечен и няма да забележи; влака има защита против хора стоящи пред него, но инженерите са били мързеливи и това само активира спирачките ако човека е на сантиметри пред влака, а спирачките са леко бавни; та, двойката са на неизползвани релси, но влака е навлязал там поради грешка и се е запътил към тях, смяташ ли че е правилно някой да хвърли пред релсите случаен пътник за да спаси двамата? Да приемем, че ако го хвърли има 100% шанс да ги спаси и 100% шанс да го убие; ако не го хвърли има 100% да умрат и двамата, но никой друг. Никой не е виновен за инцидента - влюбените не са знаели, че ще мине влак оттам (тъй като никога не минава), няма уловки и хитри начини, трябва да се избере едното от двете само.
Бонус въпрос: на практика, би ли искала да си безсмъртна? Или предпочиташ да си както всички останали са в момента.
зависи какъв е онзи човек, който биха хвърлили, за да спасят двойката.. ;д ще го огледам и преценя на място - ако ми е някакъв противен - да го хвърлятно иначе, не е правилно! и не са всички невинни, онези двамата са си виновни, те ще си поемат последствията, ако влакът ги сгази.. колкото и да смятат, че релсите са неизползваеми, трябва да си имат едно наум. друг е въпросът, че с тези странни и изтъркани фетиши ми мязат малко на диви селяни, с което ми стават още по-неприятни.
и не, не бих искала да съм безсмъртна.. бих се съгласила да имам още 100-200, най-много 300 годинки отгоре, но безсмъртна - в никакъв случай :/
сигурна съм, че отговорът ми те е задоволил, виж какво интересно дете съм!
Хмм, имаш някаква доза интересност - ще те сталквам в бъдеще ако намеря време :Д
Последно редактирано от StringTheoryPracticist : 10-10-2014 на 07:15