.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Куче

Куче

Здравейте съфорумници , искам да питам тези от Вас които имат кучета следното....Искам да си купя куче от интернет сайт.Спрял съм се на немска овчарка но има различно обяви и цените варират от 100 до 500 лева . Та ако кучето е само за домашен любимец проблем ли е ,че не е чистокръвно ?
    Благодаря!
    П.С . Живея в къща с двор и разбера на кучето не е проблем !
    אויב איך מאַך אַווערטאַד

Супер фен Аватара на fanton1
    за някой хора трябва да е чисто кръвно ,а за други е важно самото животинче избери си кой от двата вида ще си и тогава си взимай
    щом ще е само за любимец не е чак толкова важно дали ще е чисто

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Абсолютно винаги бих си взел куче, което се подарява, за да бъде спасено да не иде на улицата без значение от породата. А немски овчарки съм виждал ен на брой в сайтовете. Например този: www.bezdom.info Кучето не е лека кола. Не си го взимаш по характеристики. Ако вземеш едно от тези, а и немски овчарки вероятно има или поне източноевропейски, ще го спасиш от това да бъде по улиците и да не може да оцелее. Помисли си.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Супер фен
    vzemi nqkoe ot ulicata

А за теб важно ли кучето да е чисто кръвно? Според мен няма значение какво ще е кучето, дали улично или породисто, важното е да го обичаш и да се грижиш за него.
    Лично аз си взех куче буквално от улицата, и сега ми е по-скъпо и от което да е породисто. Ако искаш да имаш куче, за което просто да се грижиш, а не да се фукаш с него, няма какво да се замисляш, да не ти пука, че не е чистокръвно.

"Да си купя куче от сайт" ми звучи все едно е някаква вещ.

Вземи си куче от улицата, осинови си или просто намери някой човек, който подарява. Не мисля, че е нужно кучето да бъде породисто.

http://www.podariavam.com/
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Сега си спомням как на времето имахме на село едно кученце, което не беше грам породисто, малко напомняше по муцуна на http://www.dogster.com/files/post_im...6f7b017a19.jpg това, ама не знам как се води. Беше мноооого интелигентно кученце, жалко, че някой го отрови, че му гонело пилците.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Има много бездобни кучета вземи едно.

Дали кучето ще е чистокръвно или не зависи само от твоето желание и избор. Специално за тази порода, цените варират така, защото е сравнително често срещана, не е някоя екзотична. Отиваш, гледаш животинката и решаваш, не е толкова трудно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си