.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    WhritoNN
    Guest

Unhappy Проблем с целувката...

Здравейтее !

Значи аз съм 9 клас и от скоро харесвам едно момиче (и то ме харесва). Обаче проблема е в целуването. Аз по принцип съм доста срамежлив и едно че това и другото че не съм сигурен дали ще успея с целувката... ии искам да ви попитам като почна да се целувам каква трябва да е целувката с език или с "заключване" на устните..? Много съм объркан. Моля ви помогнете . Искам да я целуна но незнам как да започна това е..помогнете

Ще е грешка да я нападнеш веднага с език. Наистина . "Заключването" е добра идея, може да си поиграете така, пък когато всеки свикне с темпото и начина на другия е оk да включиш и езика. Донякъде е тъпо да се дават подробни "технически" указания, обаче понякога има смисъл от тях. В тоя ред на мисли - каквото и да правиш с него, не го вкарвай прекалено дълбоко и не го движи само напред-назад.
    Преди целувката опитай да бъдеш спокоен и си спести въпроса "Може ли?" , а по време на нея си ползвай и ръцете, така че преди всичко на теб да ти е удобно. Иначе се получава неестествено.

nicole17
    Guest
    Не е толкова трудно стига да е в точния момент то си става. А инъче не тръгвай веднага с хобота напред, бъди нежен,първо по устните и после постепенно премини към език ,не искаш да я стреснеш хаха

Повече от фен Аватара на Little Monster
    ще ти дойде от самосебе си.

Повече от фен
    Упръжнявъй съ с кучъто първо
    Speed 3 Axela

Мега фен Аватара на RapExotic
    Колкото повече го мислиш, толкова по-зле ще се представиш. Хващай я и я целувай както ти харесва. Не знам някое момиче да се е оплакало от целувки.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Спокойно.
    Когато дойде този момент ще се учудиш колко лесно ти е - все едно си го правил цял живот. Просто, сам ще усетиш кое, кога, как и защо да го правиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си