Запознах се с едно момиче,което по думите на един мой приятел "много ме харесва".Просто тя ме видя в даскало и нейната приятелка е позната на този мой приятел и така тръгнаха работите.Също проявих интерес и си писахме.Още на първите ни чатове някак си прехвърчаха искри и двамата флиртувахме един с друг.Всичко уж е супер.Виждахме се и в даскало,където тя направо ми се хвърляше.Тя също така ми каза,че си пише с едно друго момче.Запознали са се горе-долу,когато си писахме за сефте.Добре,няма да лъжа,ревнувах в някаква доза,но не исках да я ограничавам по никакъв начин.Не е ли глупаво да кажа "аз>тоз"?Обаче наскоро ИЗВЕДНЪЖ спря да се държи флиртаджийската и винаги щом се виждахме тя сякаш чакаше да бие звънеца,за да влезе в час.Разговорите започнаха да замират и при последното ни засега писане тя ми каза,че си чати с другото момче и аз се обидих не защото си пишеше с него,а поради простата причина,че сякаш чакаше да и кажа "лека нощ".Тя отрече,но аз съм силно убеден,че ситуацията е била точно такава.Не съм вчерашен.
Къде сбърках?Какво да направя?Знам отговора на втория въпрос.Вярвам,че ще е най-добре просто да я забравя и продължа.Все пак съм любопитен какво ще ми кажете.
Благодаря Ви предварително!