.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от vlubeno_momiche Виж мнението
    Щом са ти харесали дрехите на сестра ти значи си травестит. Как изглеждаш в тях? Секси ли?
    Аз обичам аналния секс. Напълно те разбирам да искаш да си пъхнеш нещо в дупето. Какво пъхаш? Секс играчки имаш ли?
    Ако го направиш с мъж ще станеш гей. Но аз си мисля, че просто обичаш аналният оргазъм и че не си гей. Много момчета обичат аналният оргазъм, но го крият от другите. Моят приятел е много разкрепостен в секса, като мен. Правили сме секс с пенис колан.
    Ами за жалост не изглеждам секси в дрехите на сестра ми, но много ми е кеф да ги нося, а и дупето ми изглежда по-хубаво.. Иначе съм си пъхал краставица и т.н, такива подобни предмети.. Лошото е, че ми се иска да ме ебе мъж и да правя свирки..

Цитирай Първоначално написано от intherain13 Виж мнението
    Ами за жалост не изглеждам секси в дрехите на сестра ми, но много ми е кеф да ги нося, а и дупето ми изглежда по-хубаво.. Иначе съм си пъхал краставица и т.н, такива подобни предмети.. Лошото е, че ми се иска да ме ебе мъж и да правя свирки..
    Тя знае ли за това, че носиш дрехите и? Ако разбере може да се възмути.
    Млад си и може да пробваш и да те ебе мъж. Може да си бисексуален.

Цитирай Първоначално написано от vlubeno_momiche Виж мнението
    Тя знае ли за това, че носиш дрехите и? Ако разбере може да се възмути.
    Млад си и може да пробваш и да те ебе мъж. Може да си бисексуален.
    Не, не знае.. и никой не знае и не би и предположил за мен такива работи.. Ако се разбере, ще е пълен ужас.. Не знам дали има шанс да съм бисексуален.. няма как да се влюбя в мъже, не искам връзка с мъж и т.н, докато съм сигурен, че мога да се влюбя в жени, харесват ми, искам да съм щастлив и да намеря любовта с жена, но чисто сексуално хуйовете ме привличат и идеята аз да съм като момиче в секса...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си