- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- ЕБАХТИ МИЗЕРИЯТА
Няма топла вода в цял студентски и се къпах във фитнеса
КАК МОЖЕ В 21ВИ ВЕК ДА НЯМАМЕ ТОПЛА ВОДАААААААААА
Профилактика?
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
бахти сериозния, на университет ходи, работи, на фитнес ходи
И казваш кво, че друг път не си се къпал след треноровки или си отишъл на фитнес, за да се изкъпеш ?
Много са ми интересни някои хора, при положение, че София е единствения град със 100% топлофицирани жилища, би трябвало да сте свикнали да се къпете на двора с леген, все пак не сте от София.
Поне имаше вода през тия 2 дена и половина, гледай от положителната страна :-0
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Това, че не сте имали вода в Студентски се обсъждаше от непознати хора във влака до мен, дори когато се прибирах..
В такива моменти искрено се радвам, че не съм на общежитие там. :Д
нямам нищо против, просто в обществени душове се хващат много гъбички и ми е гнусно![]()
Сърди се на момичетата, които те определят като 'страшно пиче'
и ние кво, щи разрешим проблема с топлата вода? :Д хахаха
3ба ти жалкарите, после като завършват да реват що не могат да си намерят работа.
Явно е имало някаква авария. В повечето случаи когато има профилактика, голяма част от София остава без топла вода.
На ромите и без това не им личи кога са се къпали и кога не.
кво хленчиш хората преди време са се радвали когато имат и студена вода да се къпят
като ти завземат селото са изнасилвали жените и някои от мъжете и колели останалите и изнасилвали децата
даже в града са ги нападали алчни пазачи понякога и държавата си е затваряла очите
така са живели хората навреметовие това поколение сте ебаси лекетата плачете даже като ви се скъса маратонката а като дойдат истинските трудности в живота обвинявате някой друг като се провалите
![]()
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР