на вид сигурно не си но на години си по-малък
Първоначално написано от galaxy29 видях, че си по-малък от мен, та затова така ;/ По-малките не смеят да си пишат с теб, изглеждаш много зла.
Първоначално написано от galaxy29 на вид сигурно не си но на години си по-малък Да се притеанявам ли от факта, че ме stalk-ваш?
Първоначално написано от Баща Ти Да се притеанявам ли от факта, че ме stalk-ваш? оф, за пореден път се издадох, а исках да ставам таен агент... не, не съм психопатка ;/ прочетох ти горещия стол хахах
Първоначално написано от galaxy29 оф, за пореден път се издадох, а исках да ставам таен агент... не, не съм психопатка ;/ прочетох ти горещия стол хахах Надявам се, че поне си красива.
да, хубава съм ти хубав ли си? papugai, видя ли, че смеят, въпреки че съм злобна
Първоначално написано от galaxy29 да, хубава съм ти хубав ли си? papugai, видя ли, че смеят, въпреки че съм злобна Бах го, жените винаги се впечатляват от мен в този ред: очите портфейла пакета Предполагам, че съм доста готин :Д
Първоначално написано от galaxy29 papugai, видя ли, че смеят, въпреки че съм злобна Първоначално написано от galaxy29 не, не съм *****патка Някога лягала ли си с по-малък от теб ?
Правила