Предполагам, че е позната тема,но както и да е. Не искам да споделям с приятелките си,но трябваше с някой.Преди няколко години бях в един клас с едно момче, изобщо не го забелязвах,дори с него контактувах най-малко от целия клас.Единственно забелязвах,че е потаен и доста интересен характер,непредвидим и т.н. Сега продължаваме да сме в едно училище,но сме в ралични паралелки и дори не се поздравяваме.Не знам как стана сънувах го 1,2,3... пъти и стана нещо,започнах да го забелязвам очите ми започнаха да го търсят... Аз не си позволявам такива неща,много, много трудно може момче да ме привлече и много подбирам(правила съм грешки). И ми е доста странно всичко,но ми е изключително интересно просто да мога да говоря с него ,да го опозная,но съм прекалено горда да заговоря момче,да му покажа,че имам интерес към него.Изключено е.Бих се почувствала лесна.И ме е страх да бъда отхвърлена. И не знам как да му привлека леко вниманието колкото да ме забележи или не знам... ако някой по-опитен от мен може да ме посъветва нещо,ще е добре.
Последно редактирано от nicole17 : 10-12-2014 на 13:39