Игнориране на тези пачи е най-добрия ти избор. Стягаш се и си учиш във вас Няма нищо по-лошо от това да си ПРОСТ ;( Като бях в 5-6 клас и аз гледах топ 2-3 "най-вървежни" момичета от класа и смятах другите за чуми. Обаче какво стана в 11-12 клас? "Чумите" взеха че цъфнаха като февруарски кокичета и получиха доста молитви от моя страна да ми станат дами на бала Това дали си хубава/грозна задръстена/не е въпрос на лично мнение. Тяхното очевидно е замъглено от слабото развитие в главите.

Знаеш ли какво е пачавра??? Това е парцал. Парцала в началото не е бил парцал. Бил е ушит да бъде най-модерната и красива дреха, да бъде носена и всички да и се радват. Обаче тази дреха днес я носиш утре я носиш и тя се захабява и и изтича времето. В един момент тя е толкова разкъсана от употреба и толкова остаряла от модата, че единственото нещо за което става е парцал... Така и твоите съученички дето са много модерни и вървежни сега и правят свирки с които се хвалят във ФБ бързо бързо се износват и им изтича славата... Ще станат на 20 и половината град ще ги е минал и никой няма да ги поглежда защото ще го е гнус. Тогава те ще бъдат така любезни да разберат че вече са пачаври.... А ти си учи уроците и леко полеко ще разцъфтиш