- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Бягате ли сутрин?
На последък с моята приятелка се хванахме да правим джогинг или така нареченото сутрешно бягане. Забавно е, ставам в 7.30 и в 8.00 съм на игрището. Искам да попитам има ли някой, който обича да спортува и то сутрин? За мен е ново и искам да видя дали и други тийнове се занимават с това!![]()
Аз не съм тийн, но ще отговоря. Сутрешно бягане събота, понякога и неделя.
През другите дни няма как да си го позволя, защото съм от рано на работа. Освен по-тъмно да почна.....
Бягам по 12-13 км всяка сутрин. Без Събота и Неделя
Отделно спринтове също .
аз се навивам от сума ти време да почна да бягам тва лято, така и не стигнах дотам
останах си с упражненията в нас
12 км,баси,синеочке!
Аз съм мекотело,по-добре да замълча :д
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Това лято като за първа година да ходя да тичам на стадиона, при това всяка сутрин.За съжаление не бягам много (като разстояние), но всичко с времето.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Юли и аз започнах, но в края на месеца нещо ме заболя таза, тазобедрените стави (не мога да обясня точно къде) и не съм бягала от месец. Преди малко тъкмо си навих аларма за утре и започвам наново.Но в началото започва много да ми се гади, дали е от претоварване? Бягам нагладно, не пила вода, с течности наваксвам след като се прибера.
Не бягам сутрин. Не спортувам сутрин като цяло.
Бягам след всяка тренировка - но на пътека, навън не ми е приятно.
girlwithblueeyes, ако ти харесва да се предизвикваш можеш да се пуснеш на тазгодишния полумаратон Съединение - мисля темпото на последния няма да е особено непостижимо.
Рядко бягам сутрин, защото не съм достатъчно бодър тогава. Бягам почти всяка вечер, за удоволствие.
Не живея в България .А пък и не обичам да бягам правя го защото ми се налага
Нямам състезателни амбици свързани с бягането въпреки че винаги ми е вървяло .
бягах ама ми омръзна, на пътека във фитнеса ми е по-приятно незнайно защо
Вчера се навих да почна да тичам сутрин и ми беше страхотно след това, въпреки че бягането ми е възможно най-омразното нещо, което мога да спортувам. :д
Чудесно е обаче да започнеш деня с нещо такова.
На село - да. Пак по същото време - 8-9 сутринта.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Не се занимавам със спорт конкретно но не желая да споделям точно с какво се занимавамно да кажем че 90 % от времето ми минава в тренировки .
Иначе до миналата година се занимавах доста сериозно с художенственна гимнастика .
Защо ?
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 08-31-2014 на 20:13