Здравеите! Незнаех къде точно да публикувам тази тема за това избрах отдел Новини и съобщения. Та към темата.Чували ли сте за pal.bg? Това е социална мрежа подобна на феисбук, но със една огрмона разлика. Разликата е в това че, pal.bg ви дават награди за това че сте потребители на сайта. Какви награди ли? Ами наградите са следните 100,200,500 лв. Дамски бижута( като казвам бижута нямам предвид някакви дранкулки от 2,3,5 лв. А оригинални златни бижута с камъни и перли) Ключодържатели, калъфи за телефони и два смартфона от световна класа Ipohne 5s и Samsung Galaxsy S5. Аз се регистрирах преди околко 24 часа(Един приятел ми каза за сайта). Може би си мислите че това е една от Хиледите измами на интернет сайтовете, аз също мислех така, но не уверих се че това е истина когато разбрах че същият този приятел който ми каза за сайта е спечелил Ipohne 5s. Не правя реклама на сайта просто исках да споделя с вас за него, мисля че повече хора трябва да знаят че могат да печелят от социалните саитове, така както те печелят от нас чух че Феисбук печели по 1 200 000 000 на ден от потребителите си( незнам до колко е вярно това, но съм сигурен че Феисбук все нещо печели от нас ) И така ако на някой му трябва нов телефон, или иска да добави нещо към колекцията си от бижута, ето сайта. http://pal.bg/?ref=3r2up474op П.П: Моля да ме извините за правописните грешки в текста.