Здравейте ! Имам едно запитване към Вас и ще Ви бъда много благодарна , ако ми дадете някакъв съвет , относно моя странен "проблем". Момиче съм на 21 и мога да кажа , че имам доста опит в леглото. Имах дългогодишна връзка с момче , с което след третата година спря да ни върви в леглото. Две години след това спрях да изпитвам удоволствие с него и предприех други мерки. По онова време се бях запознала с момче , което ме привлече сексуално. Видяхме се няколко пъти и останах доста очарована , но реших да си прекратя контактите с него. След като се разделих с приятелят ми , съвсем случайно се засякох с "любовника" ми. Сексът , който практикувам с него , е малко краен. Става въпрос за неща като удряне , скубане , игри с всякакъв вид играчки , игра на роли , различни видове секс и т.н. В началото тези неща ме стряскаха , но свикнах с тях. Сега ме плаши фактът , че не мога да си сменя сексуалния партньор. Не съм влюбена в него , дори не се виждам с човек като него. Пробвах се да излизам с други момчета , но така и не се стигна до полов контакт , защото ме е страх да не ме разочароват. Та идват и моите въпроси. Как мога да обясня на бъдещият си партньор за нещата , които правя? И на моменти се замислям дали този младеж ми е разбил психиката някак си , че да ми е кеф да ме бият , докато ме чукат ?
Ще Ви бъда безкрайно благодарна , ако ми помогнете да си разреша проблема
според мен повечето мъже обичат такива неща но ги е срам да си признаят както и да е просто когато се стигне до там му обясни и на него или ще му допадне или всичко ще свърши това е решението според мен