.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

П Р Е Д И З В И К А Т Е Л С Т В О...

Здравейте! Не знам от къде да започна, но живеем в изключително забързано време. Отношенията между хората се изгубиха, всеки се е затворил, всеки гледа себе си и не го интересува за околните. Електрониката навлезе страшно много в живота ни. Компютри, смартфони, таблети… социални мрежи. Може би това е една от причините за отношенията ни. Всъщност май вече ги няма. Общуването ни е в мрежата. Всеки втори е със сматфон и е забил погледа си в него. Не, че има нещо лошо да имаш компютър, смартфон и т.н. Мисля, че хората са станали доста еднакви. И момичетата и момчетата. Няма да давам примери.

Тук ще отправя едно предизвикателство към момичетата, които не са обвързани. Най-просто казано: Докажете ми, че не сте от момичетата, които виждам всеки ден! Покажете ми, че сте момиче, което има мечти, покажете ми, че сте момиче, което не се интересува колко пари имам, покажете ми, че сте момиче, което не се интересува от това дали имам мускули, татуировки, покажете ми, че сте момиче, което се интересува от същността ми, а не от външността ми, покажете ми, че се радвате на живота и откривате всеки ден красотата му, покажете ми детското и закачливото у Вас, кажете ми кои са нещата, които обичате да правите, покажете ми, че сте човек, покажете ми, че си струвате, покажете ми, че не сте като всички останали момичета, покажете ми, че знаете коя сте, покажете ми, че уважавате себе си и околните.
    Дали има такива момичета? Или това е фантазия?
    Разбира се изключително лесно е просто да подминете тази тема, но както казах това е предизвикателство, така че ще ми е много интересно да видя дали има такива момичета.
    ПРЕДИЗВИКАНА СИ!

anonymous895156
    Guest
    много зле

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    много зле
    +1

Мега фен Аватара на baby_baby
    тъпо

На каква възраст си ?

anonymous708973
    Guest
    външността ти е израз на същността ти. с други думи, ако си кръгъл, значи си нерешителен и муден - аз лично с такава същност не желая да имам общо.
    татуировките също казват нещо за същността ти.

слаба теза.
    иначе нелоша идея.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от footfetish Виж мнението
    Здравейте! Не знам от къде да започна, но живеем в изключително забързано време. Отношенията между хората се изгубиха, всеки се е затворил, всеки гледа себе си и не го интересува за околните. Електрониката навлезе страшно много в живота ни. Компютри, смартфони, таблети… социални мрежи. Може би това е една от причините за отношенията ни. Всъщност май вече ги няма. Общуването ни е в мрежата. Всеки втори е със сматфон и е забил погледа си в него. Не, че има нещо лошо да имаш компютър, смартфон и т.н. Мисля, че хората са станали доста еднакви. И момичетата и момчетата. Няма да давам примери.

Тук ще отправя едно предизвикателство към момичетата, които не са обвързани. Най-просто казано: Докажете ми, че не сте от момичетата, които виждам всеки ден! Покажете ми, че сте момиче, което има мечти, покажете ми, че сте момиче, което не се интересува колко пари имам, покажете ми, че сте момиче, което не се интересува от това дали имам мускули, татуировки, покажете ми, че сте момиче, което се интересува от същността ми, а не от външността ми, покажете ми, че се радвате на живота и откривате всеки ден красотата му, покажете ми детското и закачливото у Вас, кажете ми кои са нещата, които обичате да правите, покажете ми, че сте човек, покажете ми, че си струвате, покажете ми, че не сте като всички останали момичета, покажете ми, че знаете коя сте, покажете ми, че уважавате себе си и околните.
    Разбира се изключително лесно е просто да подминете тази тема, но както казах това е предизвикателство, така че ще ми е много интересно да видя дали има такива момичета.
    ПРЕДИЗВИКАНА СИ!
    Не, братле, такива момичета няма да се занимават да ти се доказват в някакъв форум...

Мега фен Аватара на Rabalka

ПРЕДИЗВИКАНА СИ!
    Ъ кво

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    външността ти е израз на същността ти. с други думи, ако си кръгъл, значи си нерешителен и муден
    Тук може да се поспори. Има доста добре изглеждащи хора, които само като си отворят устата и проговорят ти убиват цялото желание да общуваш с тях. Обратното също е вярно - грозновато момиче/момче, но те грабва с качествата, които притежава.

anonymous708973
    Guest
    Забележи, че не говоря за качества/недостатъци, които не зависят от теб.

Мега фен Аватара на tori
    И защо трябва пък точно на нули и единици да се доказвам? :о И как? Със свободно съчинение тип „Аз съм еди-ква-си и чета Поулу Куелиу.“? Или снимка как гушкам зайче?

Повече от фен Аватара на analgin
    осъзнай се

Супер фен Аватара на NissaN
    Яд ме е ,че губих време да го чета.

Голям фен Аватара на hey.mistery
    Много се филмираш.

добави име :
    Guest
    Не обиждайте момчето ! То е право !

Аз съм момиче. Съгласна съм със теб.
    Рядко могат да се срещнат хора, които
    не са повлиани от технологиите. Виждала
    съм група хора събрали се да се "видят",
    но в действителност единственото,
    което гледат е екрана на телефона си .

Много неща могат да се кажат за влиянието
    на новите технологии върху днешното поколение и не само.Но сега ще пофилософствам по мнението на някои момчета за момичетата.

Мили, момчета, слушайте сега ! Не всички момичета са такива каквито си мислите !
    Не си правете погрешно впечатление за нас !
    Не ни наричайте к**ви, к**ки или кифли !
    Не винаги сте прави !

Към автора :

Мисля, че за сега аз съм единствената, която ти е отговорила не подигравателно.

Към тези, които прочетат това :

Това е моето мнение за нещата. Ако не сте съгласни с мен не е нужно да ме нападате с обидни коментари !

Цитирай Първоначално написано от добави име : Виж мнението
    Не обиждайте момчето ! То е право !

Аз съм момиче. Съгласна съм със теб.
    Рядко могат да се срещнат хора, които
    не са повлиани от технологиите. Виждала
    съм група хора събрали се да се "видят",
    но в действителност единственото,
    което гледат е екрана на телефона си .

Много неща могат да се кажат за влиянието
    на новите технологии върху днешното поколение и не само.Но сега ще пофилософствам по мнението на някои момчета за момичетата.

Мили, момчета, слушайте сега ! Не всички момичета са такива каквито си мислите !
    Не си правете погрешно впечатление за нас !
    Не ни наричайте к**ви, к**ки или кифли !
    Не винаги сте прави !

Към автора :

Мисля, че за сега аз съм единствената, която ти е отговорила не подигравателно.

Към тези, които прочетат това :

Това е моето мнение за нещата. Ако не сте съгласни с мен не е нужно да ме нападате с обидни коментари !

добави име : Не мога да ти напиша съобщение. Може би защото ми пише, че си "ГОСТ".

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    защо забозването в екрана на смартфона се възприема толкова лошо? откога това е станало показател за това дали си свестен или не?

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Само на мен ли ми изглежда тази тема като "ей, аз съм супер свестен и съм супер отчаян, че е пълно с кифли, искам някоя, която мисли, че е свястна, да се запознае с мен (може би да я опраша като кавалер)"? Тоест евтина самореклама.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

добави име :
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    защо забозването в екрана на смартфона се възприема толкова лошо? откога това е станало показател за това дали си свестен или не?
    Не съм казала че това те прави свестен или не.

Просто според мен, когато искаш да се видите с някой е добре да оставиш телефона си поне за малко.

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    покажете ми, че се радвате на живота и откривате всеки ден красотата му, покажете ми детското и закачливото у Вас, кажете ми кои са нещата, които обичате да правите, покажете ми, че сте човек, покажете ми, че си струвате, покажете ми, че не сте като всички останали момичета, покажете ми, че знаете коя сте, покажете ми, че уважавате себе си и околните.
    Мнооого трудни въпроси.
    Хора цял живот прекарват в търсене на това кои са, какво има харесва, какво ги прави щастливи и т.н.
    Ти знаеш ли кой си?
    Знаеш ли какво те радва в живота?
    Какво знаеш за живота като цяло?
    Обиколил ли си света да видиш различни националности, култури, ритуали и традиции?
    Защо смяташ, че това са адекватни въпроси в тийн форум?
    - Всички авто-части на едно място!

Мега фен Аватара на amatorium
    Искаш палава кака да те отрака?
    Искаш да оближеш краче и с езиче да боднеш дупе?
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    България
    Аз като излизам с приятели често си взимаме телефоните един на друг за да не забиваме в тях, или по скоро на тези които имат нужда го правим

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    .... когато говориш за повече от един човек, се пише "вас / вие", а не "Вас / Вие"
    ъх just sayin'

I'm inlove with a criminal...

Повече от фен Аватара на KASAPA

ПРЕДИЗВИКАНА СИ!
    Съветвам те да вземаш нещо по-качествено
    Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си