.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 81

Unhappy малък бюст

Здравейте Аз съм момиче на 14г. и имам комплекси относно бюста.Нося чашка А и това не ми допада.Не съм фен на огромните,но оределено искам по-големи.Питах баба си и тя ми каза да пия боза...да..амм моля ви ако вие знаете някои трикчета с бърз ефект да споделите Коментари от типа на ,,абе момиче залягай над учебниците" (в математическа гимназия съм приета с 5-ца и 6-ца ..мисля,че не съм проста)са напълно излишни..аз не ви питам това,а просто ви моля ако вие знаете нещо да споделите

Цитирай Първоначално написано от chocolate.donut Виж мнението
    Здравейте Аз съм момиче на 14г. и имам комплекси относно бюста.Нося чашка А и това не ми допада.Не съм фен на огромните,но оределено искам по-големи.Питах баба си и тя ми каза да пия боза...да..амм моля ви ако вие знаете някои трикчета с бърз ефект да споделите Коментари от типа на ,,абе момиче залягай над учебниците" (в математическа гимназия съм приета с 5-ца и 6-ца ..мисля,че не съм проста)са напълно излишни..аз не ви питам това,а просто ви моля ако вие знаете нещо да споделите
    Сега растеш и може след време да ти пораснат гърдите. Забелязъл съм, че много слабите момичета в периода на пубертета имат малки гърди. Ако си много слаба може да качиш няколко кила и ще се заформят гърдите.

Жени на по 25-6 нямат , а ти се оплакваш .. както казаха по горе ще ти пораснат , това не трябва да ти е комплекс . То и аз нямам, а съм на 17 .Повечето момчета няма да обърнат кой знае колко внимание, трябва да са много ограничени ако те зарежат заради единия бюст..

Мега фен Аватара на RapExotic
    Една с шоколад и една с мармалад, моля ..

Нормaлно гърдите рaстaт до 20 годишнa възрaст пък дa си чувaлa зa сутиени с подплънки или пък си сложи силикон кaто минaт 3-4 години зaщото сегa е твърде рaно инaче яж повече плодове и зеленчуци кaто череши моркови и т.н.

Вероятно още не са ти пораснали, все пак си на 14. Бозата не помага, няма как да си ги уголемиш. Вероятно ще ти растат още.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    поне няма да се притесняваш за рак на гърдата
    n00bs

Не съм съгласна с предишните изказвания....това, че е малка и ще пораснат са само предположения..от къде знаете, че няма да си останат такива???...
    Относно въпросът ти..няма други начини освен силикон(което за мен не е решение)...това с бозата е само мит...Вместо да се опитваш да промениш външния си вид , се опитай да промениш начина си на мислене спрямо него... И аз съм на 14 и моята чашка е А ... и не виждам какъв е проблема?...

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    знаеш ли кое е по-гадно от малки цици? сиамския ти близнак да има по-големи
    n00bs

Аз нямам проблем с размерът на чашката ми , но за тези , които имат , това може и да помогне. Наскоро съвсем случайно попаднах на едно видео , в което мацка показва как можем да си увеличим размера на бюста. Моят размер е "C" и реших да видя как ще изглеждам с два размера по-големи. Купуваш си сутиен , в твоя случай чашка "C" и слагаш във чашките един или два чифта чорапи , в зависимост от това колко място има. След това си наместваш гърдите и с бронзов руж оформяш дъгичките. Този трик би бил ефектен при блузка с дълбоко деколте. Дано съм ти била полезна. Поне е някакво временно решение за повдигане на самочувствието

Гърдите ти са само една част от тялото ти която по незнайни причини се смята за нужно да е голяма. Да ама това е само в медийното пространство. Питай близките си приятели момчета какво мислят по въпроса. Да, сигурно има и такива които биха предпочели да имаш по-големи гърди, но те ще са 1 на 100. От останалите 99, един ще харесва крака, друг ръце, трети ханш, четвърти ще е влюбен в гласа ти, пети в косата..., ... а такива като мен ще гледат първо дали имаш перфектни бели зъбки Всеки си има предпочитания, така че изобщо не се занимавай с анализи. Тялото ти е такова каквото го е създал дядо Господ - радвай се на младостта си и се грижи за себе си, но без да се притесняваш. И никакви простотии като силикон!! Както се пее:

"In every life we have some trouble
    When you worry you make it double
    Don't worry, be happy"

Повече от фен Аватара на Little Monster
    Момичетата се развиват до 21 годишна възраст. Имаш още много време пред себе си, за да ти порасне бюста и всичко останало. Спокойно! Това да си слагаш чорапите в сутиена е пълна глупост! Ами като се съблечеш пред някого, какво?! Ще се радват на чорапите ти ли?! Не давайте глупави съвети, моля!

Има толкова много време, ще пораснат! Пък и да си останат малки, какво ти пука. Има много по-важни неща от това! А и не всяко момче харесва големите гърди.

Повече от фен Аватара на analgin
    Не се притеснявай, на 14 години е нормално гърдите ти да не са достигнали максималното си развитие, ще растат още, има време.

Цитирай Първоначално написано от dammnn Виж мнението
    Аз нямам проблем с размерът на чашката ми , но за тези , които имат , това може и да помогне. Наскоро съвсем случайно попаднах на едно видео , в което мацка показва как можем да си увеличим размера на бюста. Моят размер е "C" и реших да видя как ще изглеждам с два размера по-големи. Купуваш си сутиен , в твоя случай чашка "C" и слагаш във чашките един или два чифта чорапи , в зависимост от това колко място има. След това си наместваш гърдите и с бронзов руж оформяш дъгичките. Този трик би бил ефектен при блузка с дълбоко деколте. Дано съм ти била полезна. Поне е някакво временно решение за повдигане на самочувствието

Момичета, не го правете това... имах една съученичка, която си слагаше чорапи в сутиена. Изглежда ужасно отстрани...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен Аватара на KASAPA
    Ще ти пораснат свиркай си. Тука из тоя форум е все същото комплексарско за малки пишки, малки цици, големи задници и кво ли още не! Квато си такава, природа и полагане на грижи за тялото ти от теб самата!
    Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Цитирай Първоначално написано от dammnn Виж мнението
    Купуваш си сутиен и слагаш в чашките един или два чифта чорапи, в зависимост от това колко място има. След това си наместваш гърдите и с бронзов руж оформяш дъгичките. Този трик би бил ефектен при блузка с дълбоко деколте. Поне е някакво временно решение за повдигане на самочувствието
    полезен съвет, с който ще си спечелиш подигравки

Глупави са вашите коментари. Момичето помоли да дадем идеи и до сега не видях един различен коментар от сорта на :"Изчакай и ще ти пораснат" и т.н. Аз съм дала идея и ако така се чувства по-уверена в себе си , изобщо няма да й пука дали има чорапи в сутиена си !

Ами прави повече секс, и до 2-3 месеца ще си със гърдите на Памела Андерсън !

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от KASAPA Виж мнението
    свиркай си
    Най-добрият съвет до тук...

Жена без цици,е като кола без турбо!Върши ти работа ,но не ти прави кефа !

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Прочети Енцо Ферари какво е мислел за инхалаторите. Една жена може да изглежда красива и с малки гърди. Примери много.

Цитирай Първоначално написано от Daniee Виж мнението
    Жена без цици,е като кола без турбо!Върши ти работа ,но не ти прави кефа !
    именно!!

Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    Рано ти е още, ще пораснат. Аз до осми клас дори не носех сутиени, а само бюстиета, но после за един период от шест месеца си пораснаха сами :д Има време, но зависи и от жените в семейството ти. Ако майка ти и баба ти са с малки гърди, не очаквай да достигнеш чашка Д примерно. Но даже и да си с малки гърди, не се комплексирай и влияй от мъжкото мнение, а си се кефи, понеже малките гърди имат и предимства :д

Мега фен Аватара на baby_baby
    Спокойно ще ти пораснат още все пак си на 14

Kupuvash si banski, na koito podplynkite se vadqt i si gi slagash

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си