- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- малък бюст
Радвай се, че нямаш проблема с другата крайност прекалено големи. По-добре да имаш малки и стегнати, отколкото големи, а те с течение на времето си увисват. Предполагам си и доста слабичка. Това не трябва да те комплексира, един истински мъж или момче, няма да те хареса заради размера на чашката!
Значи аз единствения вариант който виждам удачен за момента е или силикон или забременяване. Ама за силикона трябват пари така че стесняваме решенията.
Чашка Д звучи ли ти примамливо ?
Аз съм на почти 29 и също имам малки гърди, ама наистина малкиДо сега не съм имала приятел, който да се оплаче, а завистта в очите на надарени мацки, когато се размотавам без сутиен много ме забавлява
Един от начините за естествено уголемяване на бюста е качването на някое и друго кило, но и това не е гаранция, че ще се залепи точно на бюста
Съвет за уголемяване няма как да дам, ако има някакъв начин без операции и резултата да е добър, бих се възползвала и аз, ама според мен нямаНе е готино да чакаш, но май нямаш друг избор, остава ти опцията за сутиени с подплънки и правилно избрани деколтета на блузите. Прочети малко из нета за дрехи подходящи за жени с малък бюст и ще видиш, че дори с малки гърди пак може да изглеждаш секси, че дори и по-добре от жените с големи
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
От бозата се дебелее. Така, че това според мен не е решение. На слаб, плочки и на дебела, цици не се броят. Предполагам искаш да имаш големи гърди, за да бъдеш по-секси и по-желана. Не е това начина. Аз лично, имам два варианта, за да правя секс. Първият е от любов. Там съм влюбен и недостатъците на момичето не ги забелязвам. Вторият е неангажиращ секс. Там търся момиче, което да ми допадне като външност. Примерно да има хубаво тяло, но да поясня, това не означава големи цици. Хубаво тяло се постига камо с фитнес. Така, че моят съвет е направи си зверска дупарата и ти обещавам, че ще си наѝ-привлекателното момиче в окръга ти. Това, обаче не означава да тренираш само дупе! Тренира се всичко!!! Успех!
Последно редактирано от papapa96 : 01-22-2015 на 07:43
Това дали си проста или не,не се определя от оценката в училище.![]()
Тепърва ще се развиваш.Ще напълниш чашката.Това за бозата няма да го коментирам.Дори и да не пораснат толкова колкото ти се иска - Горе главата. Цицата си е цица,каквато и да е <3
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Всичко е до ген, ако в рода ти всички жени са с малки гърди, няма как ти да станеш с големи по естествен път, ако ще да ядеш и кора от липа. Жените които спортуват, особено бегачките, всичките са с малки гърди, защото топят мазнината по тялото от горе надолу. А за екстремно спортуващите жени във фитнеса, не мисля, че би искала точно такива форми на гърдите.
Явно има неща които не ги знаеш, а също мисля, че съм малко по-наясно относно спорт-а и хранителните режими.![]()
О боже, спирам да пиша на какъвто и, да е твой коментар, или тема. Ти знаеш всичко.
Няма малък бюст, има неправилно подбрани сутиени.![]()
You are broken, I can fix you...
Мислят ,че не трябва чак така да се фрапираш . Някои имат ....други си ги правят :Д
Та по темата .. Има силиконови сутиени ,които са без презрамки и все едно нямаш сутиен . Вземай си сутиени с по-дебели подплънки . А бозата надали ще ти помогне ;Д
Защо трябва изобщо да ги уголемява с някви сутиени с подплънки и т.н.?
Личи когато някое момиче носи супер дебели подплънки- стои много грозно и изкуствено.Радвай се на това, което ти е дадено.
Няма как да ти пораснат повече от това, което ти е генетично заложено. Спрете да се филмирате с тези цици. Overrated
Боже,Боже... комплексирате се от това,че сте на 13-14 и са ви малки гърдите.ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ НАИСТИНА.Знаете ли какви хора съществуват по света,не такива,които нямат гърди,ами които нямат нищо и пак са щастливи,само за това че още са живи.Има безброй предавания които разказват как,например живее човек който има някакъв синдром и е на косъм от смъртта,а хирурзите се мъчат да му спасят живота... И след операция човека се благодари на Господ,че е жив и е добре,а вие ми се кривите тука за някакви чашки... Преди да започнете да отнасяте критика към това,как изглеждате,се замислете дали може да изглеждате и по-зле.Радвайте се на живота и спрете да бъдете такива гадняри спрямо себе си!
Тея малки цици станаха исторически.
Welcome to the Jungle...
не се притеснявай! много мъже харесват малките гърди
аз когато ходех с едно момиче с огромни гърди все се заглеждах по тези с по-малък бюст, а когато ходех с момиче с малки гърди пък все заглеждах тези с големи
с две думи - няма угодия при мъжете, все ще гледат чуждото не се притеснявай за глупости, малките гърди имат своя чара каквито и гърди да имаш след година две ще му омръзнат на този с който си :P
И малките гърди са секси.Не се сдухвай заради това че са ти малки...то ако е така момчетата с малки чурки трябва да са мнозинство от момичетата с малки гърди.Представи си каква анархия ще стане тогава
ела при мене, аз ще им се зарадвамхахаха и докато им се радвам ше ти вдигам самочуствието и няма да се филмираш за размера си
![]()
p.s. - поне пусни една снимка![]()
авточасти втора употреба авточасти втора употреба
аз сам специалист в тази област![]()
ела при мене и ще преценя дали е малък
![]()