.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 81

Hybrid View

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Радвай се, че нямаш проблема с другата крайност прекалено големи. По-добре да имаш малки и стегнати, отколкото големи, а те с течение на времето си увисват. Предполагам си и доста слабичка. Това не трябва да те комплексира, един истински мъж или момче, няма да те хареса заради размера на чашката!

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Значи аз единствения вариант който виждам удачен за момента е или силикон или забременяване. Ама за силикона трябват пари така че стесняваме решенията.
    Чашка Д звучи ли ти примамливо ?

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Аз съм на почти 29 и също имам малки гърди, ама наистина малки До сега не съм имала приятел, който да се оплаче, а завистта в очите на надарени мацки, когато се размотавам без сутиен много ме забавлява Един от начините за естествено уголемяване на бюста е качването на някое и друго кило, но и това не е гаранция, че ще се залепи точно на бюста
    Съвет за уголемяване няма как да дам, ако има някакъв начин без операции и резултата да е добър, бих се възползвала и аз, ама според мен няма Не е готино да чакаш, но май нямаш друг избор, остава ти опцията за сутиени с подплънки и правилно избрани деколтета на блузите. Прочети малко из нета за дрехи подходящи за жени с малък бюст и ще видиш, че дори с малки гърди пак може да изглеждаш секси, че дори и по-добре от жените с големи
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

papapa96
    Guest
    От бозата се дебелее. Така, че това според мен не е решение. На слаб, плочки и на дебела, цици не се броят. Предполагам искаш да имаш големи гърди, за да бъдеш по-секси и по-желана. Не е това начина. Аз лично, имам два варианта, за да правя секс. Първият е от любов. Там съм влюбен и недостатъците на момичето не ги забелязвам. Вторият е неангажиращ секс. Там търся момиче, което да ми допадне като външност. Примерно да има хубаво тяло, но да поясня, това не означава големи цици. Хубаво тяло се постига камо с фитнес. Така, че моят съвет е направи си зверска дупарата и ти обещавам, че ще си наѝ-привлекателното момиче в окръга ти. Това, обаче не означава да тренираш само дупе! Тренира се всичко!!! Успех!
    Последно редактирано от papapa96 : 01-22-2015 на 07:43

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Това дали си проста или не,не се определя от оценката в училище.
    Тепърва ще се развиваш.Ще напълниш чашката.Това за бозата няма да го коментирам.Дори и да не пораснат толкова колкото ти се иска - Горе главата. Цицата си е цица,каквато и да е <3
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Град
    Всичко е до ген, ако в рода ти всички жени са с малки гърди, няма как ти да станеш с големи по естествен път, ако ще да ядеш и кора от липа. Жените които спортуват, особено бегачките, всичките са с малки гърди, защото топят мазнината по тялото от горе надолу. А за екстремно спортуващите жени във фитнеса, не мисля, че би искала точно такива форми на гърдите.

Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Всичко е до ген, ако в рода ти всички жени са с малки гърди, няма как ти да станеш с големи по естествен път, ако ще да ядеш и кора от липа. Жените които спортуват, особено бегачките, всичките са с малки гърди, защото топят мазнината по тялото от горе надолу. А за екстремно спортуващите жени във фитнеса, не мисля, че би искала точно такива форми на гърдите.
    Ти си мъж, така че не се прави на знаещ. Има тоооолкова много начини без операция. Просто храната, която ядещ трябва да има много естроген.

ти пък си на 13 така че и ти не се прави на знаеща

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    ти пък си на 13 така че и ти не се прави на знаеща
    може и на 10 да съм, но тия неща ги пише из енциклопедии за тийнейджъри

Град
    Явно има неща които не ги знаеш, а също мисля, че съм малко по-наясно относно спорт-а и хранителните режими.

Явно има неща които не ги знаеш, а също мисля, че съм малко по-наясно относно спорт-а и хранителните режими.
    аз не говоря за спорта, а за храната

Град
    О боже, спирам да пиша на какъвто и, да е твой коментар, или тема. Ти знаеш всичко.

О боже, спирам да пиша на какъвто и, да е твой коментар, или тема. Ти знаеш всичко.
    не казвам, че знам за това с упражненията, но казвам, за това с храната

Важното е циците,да са като лисичи муцунки в крайна сметка ,по логиката на момичето ,ако и ние ядем храни с тестостерон ,трябва да ги подритваме по улиците и да си ги намотаваме около краката

тия дето знаят всичко нищо не знаят в крайна сметка

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Няма малък бюст, има неправилно подбрани сутиени.
    You are broken, I can fix you...

Мислят ,че не трябва чак така да се фрапираш . Някои имат ....други си ги правят :Д
    Та по темата .. Има силиконови сутиени ,които са без презрамки и все едно нямаш сутиен . Вземай си сутиени с по-дебели подплънки . А бозата надали ще ти помогне ;Д

Защо трябва изобщо да ги уголемява с някви сутиени с подплънки и т.н.?
    Личи когато някое момиче носи супер дебели подплънки- стои много грозно и изкуствено.Радвай се на това, което ти е дадено.

Няма как да ти пораснат повече от това, което ти е генетично заложено. Спрете да се филмирате с тези цици. Overrated

Повече от фен Аватара на fls63
    Боже,Боже... комплексирате се от това,че сте на 13-14 и са ви малки гърдите.ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ НАИСТИНА.Знаете ли какви хора съществуват по света,не такива,които нямат гърди,ами които нямат нищо и пак са щастливи,само за това че още са живи.Има безброй предавания които разказват как,например живее човек който има някакъв синдром и е на косъм от смъртта,а хирурзите се мъчат да му спасят живота... И след операция човека се благодари на Господ,че е жив и е добре,а вие ми се кривите тука за някакви чашки... Преди да започнете да отнасяте критика към това,как изглеждате,се замислете дали може да изглеждате и по-зле.Радвайте се на живота и спрете да бъдете такива гадняри спрямо себе си!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Тея малки цици станаха исторически.
    Welcome to the Jungle...

Повече от фен Аватара на obicham69
    не се притеснявай! много мъже харесват малките гърди

аз когато ходех с едно момиче с огромни гърди все се заглеждах по тези с по-малък бюст, а когато ходех с момиче с малки гърди пък все заглеждах тези с големи

с две думи - няма угодия при мъжете, все ще гледат чуждото не се притеснявай за глупости, малките гърди имат своя чар а каквито и гърди да имаш след година две ще му омръзнат на този с който си :P

Повече от фен Аватара на hAwk_eye
    И малките гърди са секси.Не се сдухвай заради това че са ти малки...то ако е така момчетата с малки чурки трябва да са мнозинство от момичетата с малки гърди.Представи си каква анархия ще стане тогава

ела при мене, аз ще им се зарадвам хахаха и докато им се радвам ше ти вдигам самочуствието и няма да се филмираш за размера си

p.s. - поне пусни една снимка

авточасти втора употреба авточасти втора употреба

Супер фен Аватара на Юлиян
    аз сам специалист в тази област ела при мене и ще преценя дали е малък

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си