- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- малък бюст
Ей, аз съм на почти 16 години също имам малък бюст, не мисля че това е проблем, даже напротив. До преди година- две също се комплексирах, но сега даже се радвам. Какво по хубаво от слабо момиче? С малък бюст една жена винаги ще изглежда по младолика. Аз съм слаба и доста момчета харесват тялото ми, въпреки че имам малки гърди. Според мен се радвай, а и имаш още много време не се притеснявай. Целувки :*
Бъди добро, умно и палаво момиче и чашките, ще изгубят своето значение!
Eating isn't cheating - Arnold
Да дам и аз своето мнение като момче. За мен гърдите не са от голямо значение. Приятелката ми също не е с големи гърди(чашка Б) но на мен това не ми прави впечатление даже. За мен много по голямо значение има примерно дупето и както каза някой по горе ЗЪБИТЕ. Едно от първите неща които правят най-голямо впечатление е УСМИВКАТА и поддържаните ръце.. специално на мен ми е адски отвратително да видя жена с жълти зъби или обелен лак. Тогава дори и да има ебати големите цици или перфектно тяло не бих я докоснал. Има много по важни неща от едните цици разбери го. И не се притеснявай на 14 си, ще пораснат още 100%.
Последно редактирано от anonymous921 : 11-05-2014 на 22:24
Хапчета за увеличаване на бюста - http://track.breastfast.bg/product/B...0&bid=advandec Лично съм го ползвала и много ми помогна.
дано не си повярвала на баба си да пиеш боза ,от което само можеш да напълнееш. Едва ли има нещо толкова ефективно, както си представяш /И ТО ЗА 14 ГОДИШНИ/ - засега колкото ти се дава, пък като пораснеш има други методи
Абе момичерадвай се , че ти са малки и не ти пречат когато спиш ;д
Аз съм на почти 19 и не ми пука особено , че нямам голям бюст , а ти си се впрегнала заради едни гърди.
На 14 си .. може и да ти порастнат , може и да не порастнат ама на сила няма как да ги накараш.
Ама аз наистина не мога да разбера на всички какво ви става? Какви са тези комплекси бе хора? Бъдете с малко повече самочувствие... Аз съм на 20 и моите не са кои знае колко големи и какво ?!? По добре ли е да имаш по-големи, но увиснали ? Айде стига комплексарски истории. Проблема на всички такива като теб момичета и момчета е че нямат самочувствие ... има мъже с различни предпочитания едни обичат малки гърди други големи така че и да останат такива не се притеснявай за всеки влак си има пътници:*
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
Или не си се развила все още достатъчно или просто ще си с такъв бюст.Все пак трябва да има хора с чашка А,B и C.Ако наистина толкова много те комплексира този малък бюст, то тогава прави упражнения за дупе, поне с него да си горда.
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Радвай се, че нямаш проблема с другата крайност прекалено големи. По-добре да имаш малки и стегнати, отколкото големи, а те с течение на времето си увисват. Предполагам си и доста слабичка. Това не трябва да те комплексира, един истински мъж или момче, няма да те хареса заради размера на чашката!
Значи аз единствения вариант който виждам удачен за момента е или силикон или забременяване. Ама за силикона трябват пари така че стесняваме решенията.
Чашка Д звучи ли ти примамливо ?
Аз съм на почти 29 и също имам малки гърди, ама наистина малкиДо сега не съм имала приятел, който да се оплаче, а завистта в очите на надарени мацки, когато се размотавам без сутиен много ме забавлява
Един от начините за естествено уголемяване на бюста е качването на някое и друго кило, но и това не е гаранция, че ще се залепи точно на бюста
Съвет за уголемяване няма как да дам, ако има някакъв начин без операции и резултата да е добър, бих се възползвала и аз, ама според мен нямаНе е готино да чакаш, но май нямаш друг избор, остава ти опцията за сутиени с подплънки и правилно избрани деколтета на блузите. Прочети малко из нета за дрехи подходящи за жени с малък бюст и ще видиш, че дори с малки гърди пак може да изглеждаш секси, че дори и по-добре от жените с големи
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
От бозата се дебелее. Така, че това според мен не е решение. На слаб, плочки и на дебела, цици не се броят. Предполагам искаш да имаш големи гърди, за да бъдеш по-секси и по-желана. Не е това начина. Аз лично, имам два варианта, за да правя секс. Първият е от любов. Там съм влюбен и недостатъците на момичето не ги забелязвам. Вторият е неангажиращ секс. Там търся момиче, което да ми допадне като външност. Примерно да има хубаво тяло, но да поясня, това не означава големи цици. Хубаво тяло се постига камо с фитнес. Така, че моят съвет е направи си зверска дупарата и ти обещавам, че ще си наѝ-привлекателното момиче в окръга ти. Това, обаче не означава да тренираш само дупе! Тренира се всичко!!! Успех!
Последно редактирано от papapa96 : 01-22-2015 на 07:43
Това дали си проста или не,не се определя от оценката в училище.![]()
Тепърва ще се развиваш.Ще напълниш чашката.Това за бозата няма да го коментирам.Дори и да не пораснат толкова колкото ти се иска - Горе главата. Цицата си е цица,каквато и да е <3
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Бозата наистина помага, но може просто още да не са се развили. Не съм пробвала това с бозата, просто защото бозата ми е супер гнусна, но ето още няколко начина:
1. Прави редовни физически упражнения, съсредоточени в мускула под гърдите
2. Има най-различни кремове за това
3. Ето ти списък с храни, които помагат: • Пилешко месо (крилца, супа от пиле, бутчета)
• Папая
• Продукти от соя (соево мляко, тофу, соеви ядки и др.)
• Копър
• Много зеленчуци и плодове
• Кофеин
• Захар
• Чесън
• Куркума
• Зелен чай
• Зехтин
• Червено вино
Интересно е, че гърдите растат по-бавно през нощта отколкото през деня. Иска се търпение, споко и късмет![]()