.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 81
    Всичко е до генетика

Мега фен Аватара на Rabalka
    Цитирай Първоначално написано от chocolate.donut Виж мнението
    Здравейте Аз съм момиче на 14г. и имам комплекси относно бюста.Нося чашка А и това не ми допада.Не съм фен на огромните,но оределено искам по-големи.Питах баба си и тя ми каза да пия боза...да..амм моля ви ако вие знаете някои трикчета с бърз ефект да споделите Коментари от типа на ,,абе момиче залягай над учебниците" (в математическа гимназия съм приета с 5-ца и 6-ца ..мисля,че не съм проста)са напълно излишни..аз не ви питам това,а просто ви моля ако вие знаете нещо да споделите
    Ми и аз сам на 16 и моите са малки ма няма кво да направя.Тва с бозата е глупаво

sexsexsex0907
    Guest
    Ей, аз съм на почти 16 години също имам малък бюст, не мисля че това е проблем, даже напротив. До преди година- две също се комплексирах, но сега даже се радвам. Какво по хубаво от слабо момиче? С малък бюст една жена винаги ще изглежда по младолика. Аз съм слаба и доста момчета харесват тялото ми, въпреки че имам малки гърди. Според мен се радвай, а и имаш още много време не се притеснявай. Целувки :*

Мега фен Аватара на amatorium
    Бъди добро, умно и палаво момиче и чашките, ще изгубят своето значение!
    Eating isn't cheating - Arnold

Я пусни снимка да те видем, може и ние да те харесаме

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Прочети Енцо Ферари какво е мислел за инхалаторите. Една жена може да изглежда красива и с малки гърди. Примери много.
    Пич казвам ,относно вършенето на работа не съм казал,че ако някоя има малки цици е грозна

Да дам и аз своето мнение като момче. За мен гърдите не са от голямо значение. Приятелката ми също не е с големи гърди(чашка Б) но на мен това не ми прави впечатление даже. За мен много по голямо значение има примерно дупето и както каза някой по горе ЗЪБИТЕ. Едно от първите неща които правят най-голямо впечатление е УСМИВКАТА и поддържаните ръце.. специално на мен ми е адски отвратително да видя жена с жълти зъби или обелен лак. Тогава дори и да има ебати големите цици или перфектно тяло не бих я докоснал. Има много по важни неща от едните цици разбери го. И не се притеснявай на 14 си, ще пораснат още 100%.
    Последно редактирано от anonymous921 : 11-05-2014 на 22:24

Хапчета за увеличаване на бюста - http://track.breastfast.bg/product/B...0&bid=advandec Лично съм го ползвала и много ми помогна.

дано не си повярвала на баба си да пиеш боза ,от което само можеш да напълнееш. Едва ли има нещо толкова ефективно, както си представяш /И ТО ЗА 14 ГОДИШНИ/ - засега колкото ти се дава, пък като пораснеш има други методи

Голям фен Аватара на InnocentFuck
    Абе момиче радвай се , че ти са малки и не ти пречат когато спиш ;д
    Аз съм на почти 19 и не ми пука особено , че нямам голям бюст , а ти си се впрегнала заради едни гърди.
    На 14 си .. може и да ти порастнат , може и да не порастнат ама на сила няма как да ги накараш.

Повече от фен Аватара на nezabelejimata
    Град
    BuRgAs
    Ама аз наистина не мога да разбера на всички какво ви става? Какви са тези комплекси бе хора? Бъдете с малко повече самочувствие... Аз съм на 20 и моите не са кои знае колко големи и какво ?!? По добре ли е да имаш по-големи, но увиснали ? Айде стига комплексарски истории. Проблема на всички такива като теб момичета и момчета е че нямат самочувствие ... има мъже с различни предпочитания едни обичат малки гърди други големи така че и да останат такива не се притеснявай за всеки влак си има пътници :*
    Не е до болката в сърцето,
    не е до грубите слова.
    Човек се ражда да обича,
    а не да страда от това ....

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    На 14 си. Какво очакваш? Успокой се. Ще ти пораснат.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    На 14 си. Какво очакваш? Успокой се. Ще ти пораснат.
    Ако забременее ще и пораснат... кажи и от опит.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Да,тогава ще е или Ц или Д.

Повече от фен Аватара на KIRIL98
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    поне няма да се притесняваш за рак на гърдата
    Какъв е тоя педалски коментар.
    Последно редактирано от KIRIL98 : 01-15-2015 на 14:29

Мега фен Аватара на teenems
    Или не си се развила все още достатъчно или просто ще си с такъв бюст.Все пак трябва да има хора с чашка А,B и C.Ако наистина толкова много те комплексира този малък бюст, то тогава прави упражнения за дупе, поне с него да си горда.
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Радвай се, че нямаш проблема с другата крайност прекалено големи. По-добре да имаш малки и стегнати, отколкото големи, а те с течение на времето си увисват. Предполагам си и доста слабичка. Това не трябва да те комплексира, един истински мъж или момче, няма да те хареса заради размера на чашката!

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Значи аз единствения вариант който виждам удачен за момента е или силикон или забременяване. Ама за силикона трябват пари така че стесняваме решенията.
    Чашка Д звучи ли ти примамливо ?

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Аз съм на почти 29 и също имам малки гърди, ама наистина малки До сега не съм имала приятел, който да се оплаче, а завистта в очите на надарени мацки, когато се размотавам без сутиен много ме забавлява Един от начините за естествено уголемяване на бюста е качването на някое и друго кило, но и това не е гаранция, че ще се залепи точно на бюста
    Съвет за уголемяване няма как да дам, ако има някакъв начин без операции и резултата да е добър, бих се възползвала и аз, ама според мен няма Не е готино да чакаш, но май нямаш друг избор, остава ти опцията за сутиени с подплънки и правилно избрани деколтета на блузите. Прочети малко из нета за дрехи подходящи за жени с малък бюст и ще видиш, че дори с малки гърди пак може да изглеждаш секси, че дори и по-добре от жените с големи
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

papapa96
    Guest
    От бозата се дебелее. Така, че това според мен не е решение. На слаб, плочки и на дебела, цици не се броят. Предполагам искаш да имаш големи гърди, за да бъдеш по-секси и по-желана. Не е това начина. Аз лично, имам два варианта, за да правя секс. Първият е от любов. Там съм влюбен и недостатъците на момичето не ги забелязвам. Вторият е неангажиращ секс. Там търся момиче, което да ми допадне като външност. Примерно да има хубаво тяло, но да поясня, това не означава големи цици. Хубаво тяло се постига камо с фитнес. Така, че моят съвет е направи си зверска дупарата и ти обещавам, че ще си наѝ-привлекателното момиче в окръга ти. Това, обаче не означава да тренираш само дупе! Тренира се всичко!!! Успех!
    Последно редактирано от papapa96 : 01-22-2015 на 07:43

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Това дали си проста или не,не се определя от оценката в училище.
    Тепърва ще се развиваш.Ще напълниш чашката.Това за бозата няма да го коментирам.Дори и да не пораснат толкова колкото ти се иска - Горе главата. Цицата си е цица,каквато и да е <3
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Бозата наистина помага, но може просто още да не са се развили. Не съм пробвала това с бозата, просто защото бозата ми е супер гнусна, но ето още няколко начина:
    1. Прави редовни физически упражнения, съсредоточени в мускула под гърдите
    2. Има най-различни кремове за това
    3. Ето ти списък с храни, които помагат: • Пилешко месо (крилца, супа от пиле, бутчета)
    • Папая
    • Продукти от соя (соево мляко, тофу, соеви ядки и др.)
    • Копър
    • Много зеленчуци и плодове
    • Кофеин
    • Захар
    • Чесън
    • Куркума
    • Зелен чай
    • Зехтин
    • Червено вино
    Интересно е, че гърдите растат по-бавно през нощта отколкото през деня. Иска се търпение, споко и късмет

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от nellssy Виж мнението
    Бозата наистина помага, но може просто още да не са се развили. Не съм пробвала това с бозата, просто защото бозата ми е супер гнусна, но ето още няколко начина:
    1. Прави редовни физически упражнения, съсредоточени в мускула под гърдите
    2. Има най-различни кремове за това
    3. Ето ти списък с храни, които помагат: • Пилешко месо (крилца, супа от пиле, бутчета)
    • Папая
    • Продукти от соя (соево мляко, тофу, соеви ядки и др.)
    • Копър
    • Много зеленчуци и плодове
    • Кофеин
    • Захар
    • Чесън
    • Куркума
    • Зелен чай
    • Зехтин
    • Червено вино
    Интересно е, че гърдите растат по-бавно през нощта отколкото през деня. Иска се търпение, споко и късмет
    С точка 1. не съм съгласен.

Голям фен Аватара на one
    Цитирай Първоначално написано от nellssy Виж мнението
    Бозата наистина помага, но може просто още да не са се развили. Не съм пробвала това с бозата, просто защото бозата ми е супер гнусна, но ето още няколко начина..............

мили момичета, просто е прекалено
    харесвайте се, каквито сте, не е толкова трудно..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си