Една от най-големите грешки ми беше да се запиша на журналистика. Не стига, че имам толкова малко време и се чудя как всяка една секунда да я оползотворя както подобава реших да си доведа и нов проблем на главата Записах се на журналистика и госпожата която я води ни помоли да отговорим на следните въпроси:
Защо се записа на журналистика?
Какви идеи би предложила? (под идеи, имат предвид за какво да говорим в радиопредаванията, да правим тържества на големите празници и т.н)
В момента в главата ми е каша и не мога да измисля нищо, а това ще ми трябва за понеделника. Моля, някой , който би ми помогнал да напише кратки (по възможност не чак толкова) отговори на въпросите ми. Благодаря предварително
Къде си се запътила да се занимаваш с журналистика под каквато и да е (вкл. и любителска) форма, след като не можеш да отговориш/да измислиш отговори на елементарни въпроси... т'ва пък бъкел да не можеш да пишеш, ще го напишеш... не те карат да разсъждаваш по обществено значим проблем...
Не че не мога, имам много идеи, но не знам как да сформирам текста. Имам идеи да говорим за тютюнопушенето, за това как подрастващите тийнейджъри пушат за да са по- "яки" , да говорим за наркоманията, за болестите, които се хващат по полов път, за любовта в тийн годините и т.н и т.н. Имам доста идеи, но просто не знам как да започна текста.