.
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Threaded View

Тежък филм...Чувствам се ужасно

Здравейте!

Както казах, филмът е голям и който няма нерви нека не го чете
    Още съм в шок и много объркана...
    Имам връзка от 9 месеца. Снощи за първи път спахме заедно. Но той не се представи добре-свърши буквално за секунди.Аз се опитах да му обясня, че това се случва на всеки и с времето ще се оправи. Но той побесня.. обвини ме, че му се присмивам, че съм имала много по-добри от него, които са ме задоволявали и да се връщам при тях. Облече се и си тръгна, като дори каза, че няма и да ме потърси скоро пак... Аз бях потресена.. Какво ли не му говорих, но той си отиде.
    Останах като гръмната и много наранена.. и се чувствах като парцал. Вместо първият ни път заедно да е нещо хубаво, той ме остави сама.. Цяла нощ не можах да заспя..
    И направих нещо, което не ми е за хвалба.. На сутринта, сядайки на компютъра, видях, че от предишното вечер той си е забравил скайпа включен. И там видях, че си е чатил с приятели, с които са се разбирали в края на седмицата да си вземели нещо по-добро от миналата, че онова било "пълна помия". 0_o Зная, че преди често имаше проблеми с наркотиците, но тъй като имахме страшни скандали за това и аз му казах, че ще го оставя ако разбера, че пак има нещо,той обеща, че ще спре.. Защото държал на мен повече, отколкото на тях... И това, което най-много ме нарани. Че казваше да си намерят нещо наистина яко, защото му трябвали сили да "натяга онаа на е*ане" ..........
    Съжалявам за нецензурните думи, просто няма как да го кажа по друг начин, а и не искам да го казвам по друг.Очевидно се опитва само да ме използва. Не знам дори дали просто споделям или търся съвет.. Толкова ми е обидно и тежко. Не знам какво да правя. Съжалявам, че съм толкова влюбена в човек, който очевидно не заслужава.. Не искам да му кажа, че съм му ровила в личното пространство. А имам нужда от обяснение защо ме лъже... Какво да правя? Заслужава ли си изобщо да му дам още един шанс, тъй като съм привързана страшно много (или е абсурдно)
    Последно редактирано от Flame Spirit : 10-16-2014 на 12:37

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си