Здравейте!
С приятелят ми сме заедно от доста време вече, но настроението му почти винаги е под нулата.. Давам пример с тази сутрин... Когато се събудих му написах "Добро утро! Обичам те :*", в отговор получих "Чак добро..". Зачудих се какво става и го попитах дали не е станало нещо, той отвърна не, но не искам да говоря с никого, и каза че мрази всички... Каза ми че ако продължа с въпросите ще ме блокира, и аз спрях да питам или да казвам каквото и да било. Тежко ми е! Притеснявам се за него, много неща му се събраха на главата. Университет, стари рани, проблеми с родителите... Искам да му повдигна настроението по някакъв начин, дори с нещо малко. Бих му купила книга, защото обича да чете, но съм сигурна, че ако му купя книга или вече ще я е чел, или няма да му хареса. Искам просто когато сме заедно, да направя нещо за него, с което да го накарам да се усмихне, поне за малко... Защото го прави много рядко. Не показва да е щастлив, а казва че е. Имате ли някакви идеи, какво и как да направя? Благодаря ви предварително. Ако възраста е от значение, аз съм на 19, той е на 21.