.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Hybrid View

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS

Моля помогнете

Здравейте,

Искам да сменя името на рутера си. (когато го настройваха от нет 1 ми написаха името с правописна грешка и искам да си го оправя) Казаха ми, че трябва да напиша ип адреса: http://192.168.1.1/ , след това името и паролата и влизам в някакъв сайт OpenWrt. Имате ли идея как точно се сменя името от там и като го сменя ще има ли някакъв проблем с вече свързаните устройства, понеже имам wi-fi адаптер на телевизора и ме е страх да не се получи проблем с него. И като го сменя ще трябва ли да звъня на нет 1 за нещо или името няма никакво значение. Благодаря ви предварително
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

Мега фен Аватара на anonymous908491
    И какво те бърка името ?

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    да нямаш проблеми и да искаш да си създадеш :Д

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Wikzinka Виж мнението
    Здравейте,

Искам да сменя името на рутера си. (когато го настройваха от нет 1 ми написаха името с правописна грешка и искам да си го оправя) Казаха ми, че трябва да напиша ип адреса: http://192.168.1.1/ , след това името и паролата и влизам в някакъв сайт OpenWrt. Имате ли идея как точно се сменя името от там и като го сменя ще има ли някакъв проблем с вече свързаните устройства, понеже имам wi-fi адаптер на телевизора и ме е страх да не се получи проблем с него. И като го сменя ще трябва ли да звъня на нет 1 за нещо или името няма никакво значение. Благодаря ви предварително
    Като го смениш, не е нужно да звъниш на никого, но ще трябва да влизаш отново от устройствата, които са ползвали wifi мрежата преди. За да ти кажа, как да си смениш името дай марка и модел на рутера. Отдолу под него трябва да има стикер, на който да я има тази информация. Снимай и качи снимката...
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си